Snelle levering. Mooi verpakt en met een persoonlijk bericht erbij. Leuk!

Erg goed!

snelle en perfecte levering, netjes verpakt.

Service goed leuke artikelen

zeer snelle levering

besteld en volgende dag al levering. top

Helemaal fantastisch!

Snel en zonder verzendkosten! Scheelde enorm in prijs! Ga hier echt vaker bestellen !

Cadeautje voor mezelf

Krijg de bestelling altijd snel binnen en vooral zó leuk ingepakt met de bekende kersjes en een boodschap. Verwenmonentje voor mezelf!

Snelle levering en fijne klantenservice

Vriendelijke klantenservice en snelle levering.

vriendelijk behulpzaam ,en mooi verzorgd verzonden bedankt

ik zocht naar bloesjeCKS en was van vorig seizoen ,en vondt het bij hen na zoektocht zo blij mee werdt mooi verzorgd opgestuurd met nog een snoepje bij en vriendelijk bedankje, dat doet deugd ,zal zeker nog terug kijken naar deze shop en nogmaals bedankt ,,,,,, voor herhaling vatbaar zeker

Mega tevreden

Wilde een item ruilen en kreeg meteen een gratis retour label en nieuwe item besteld en volgende dag geleverd….. top!

Goede en snelle service

Goede en snelle levering zoals omschreven.

Perfect, snelle levering

Snelle , goede levering

Het perfecte jasje voor een goede prijs, wel enorm gekreukt en niet netjes aangekomen.

Snel

Mijn bestelling is snel en netjes verzonden. Keurig via de mail op de hoogte gehouden van het verloop. Zou hier absoluut weer bestellen!

Snelle verzending. En mooie korting op de broek.

top

veel keus

super, snelle en correcte levering

Online snelle levering en perfecte verpakking van product

Mooie makkelijke site. Snel en leuk verpakt in huis

Super service!

Een bericht geplaatst geven ontzettend behulpzaam/vriendelijk antwoord. Nu 5x iets besteld en alle keren is het pakket snel geleverd!

Heel goed en leuk ingepakt.

Zoals het moet gaan

Snelle levering en reactie

Vandaag besteld en overmorgen geleverd,kan niet beter

Vandaag besteld en na 2 dagen al geleverd

Retourverwerking duurt veel te lang!

En daarmee kom je -wanneer je gebruik maakt van Klarna- in onnodige problemen. Ik word gesommeerd te betalen, de post blijft nl onnodig lang openstaan. Pas wanneer ik contact opneem met HK komt er een versnelling op en kan het binnen de dag geregeld worden.. zijn we 2-3 weken verder! Als klant heb je je ook te houden aan de voorwaarden, waarom gaat Hippekippe er wél laks mee om?! Verbeter dit AUB! Verder leuk assortiment, KS ook prima

Netjes verpakt. Voor mijn dochtertje een kadootje om te krijgen. Ze was blij met het snoepje en de punch ballon. Ze zei: ik denk dat ze blij zijn dat we een aankoop hebben gedaan. Leuke kleding merken.

Snelle levering, en makkelijk retour zenden.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!