Snelle goede service

Snelle, goede service

Duidelijke communicatie en goed�

Duidelijke communicatie en goede service. Bezorging de volgende dag.

Prettige webshop

Mooie collectie, vlotte levering & is een artikel niet geheel naar wens, dan vlotte afhandeling van de retour. Verbeterpuntje: reviews per product geven betere, bruikbare informatie.

Leuke webshop

Leuke webshop! Super snelle bezorging.

Leuk gepersonaliseerd, met kaartje en attentie, voel mij als een klant in de winkel

Snel geleverd, keurig verpakt, leuke gekleurde tas, leuke attentie ( snoepje) en een lief handgeschreven kaartje, top !! Dank jullie wel, ik had een tijdje terug ook al wat besteld, ook zo leuk verzorgd�

Ik heb iets terug gestuurd en kreeg�

Ik heb iets terug gestuurd en kreeg heel snel mijn geld terug, dat is ook wel eens anders.

Maandag besteld dinsdag ontvangen

Maandag besteld dinsdag ontvangen. Mooi ingepakt inclusief een presentje. ????

Top service mijn bestelling is kwijt geraakt door fout PostNL maar hippe kip is super behulpzaam dit terug te vinden ..niks t�s ze teveel!

Volgende dag geleverd.

Volgende dag geleverd. Wel bij de overburen terwijl we gewoon thuis waren. Bericht: uw pakket is geleverd en op dat moment niets ontvangen. Zelf uit moeten zoeken waar het geleverd was. Dus voor post.nl een 1

Super leuke winkel

Allereerst natuurlijk een super leuke winkel. Ik heb een mooie jas gekocht voor mijn dochter. Op de gok hopende dat hij paste. ( even gebeld of ik mocht ruilen of geld terug. Beide mogelijk). De jas is super mooi en hij past. . Snel verstuurd. Dus tevreden

Snelle service, mooie kleding!!

Snelle levering en altijd gratis retour. Hele fijne webshop!

Zeker voor herhaling vatbaar!??

Ik heb een blazer en pantalon besteld die echt de volgende dag binnen waren, ik twijfelde over de maat, belde op en de vriendelijk medewerker zei dat ik de bestelling bij me kon houden zodat ik de andere maat kon vergelijken. De andere maat had ik ook echt de volgende dag binnen, echt super!! Ook werd ik aan de telefoon ontzettend vriendelijk te woord gestaan.

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk, ik kom terug :)

Top bedrijf

Top bedrijf! Komen afspraken direct na Na een telefonische vraag( om 16.40 u ) of de skibroek op voorraad was en voor 17.00 u nog echt verzonden werd .. had ik idd de andere morgen om 10.30 u deze in huis ??????

Altijd alles netjes verzorgd als het�

Altijd alles netjes verzorgd als het wordt verstuurd

Snelle levering, mooi verpakt en goed produkt.

Snelle levering, makkelijk contact met de klantenservice m.b.t vragen over retourneren. Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

Levering kerst

Colbert wat ik heb besteld voor kerst was niet op voorraad, en had het echt met de kerst nodig. Ondanks alles was het op tijd. Mooi ingepakt met persoonlijke noot erbij. Keurig, ben zeer tevreden.

Snel geleverd en met zorg verpakt

Snel geleverd en met zorg verpakt. Zeer tevreden.

Feedback

Snelle reactie op de bestelling, Bestellen zelf is ok! Afterpay betaalmethode helemaal fijn!! Al met al prima Sale mag wel wat intensiever. Waar ik een item kan scoren met 50% korting is het bij jullie nog niet of slechts 20 of 30 %. Daarmee laat je denk ik kansen liggen en gaan mensen ook meer een blik werpen op de nieuwe items .

Snelle levering van een hele mooie winterjas!

De bestelling was er snel en de communicatie was goed. Ik ben erg blij met mijn jas, de maat klopt en hij was ook nog afgeprijsd! Mooie collectie!

Vlotte levering

Vlotte levering. Goede voorraad

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!