Snelle levering en altijd netjes�

Snelle levering en altijd netjes ingepakt Betaling via Klarna ook altijd fijn

Snel prima

Snel prima! Aanteraden

Voor een hele prijs een mooie gave trui�

Voor een hele prijs een mooie gave trui gekocht Snelle levering,

Aanrader

Mooi, duidelijke website. Snelle verzending. Goede afwikkeling.

Het is fijn dat je bij De Hippe Kippe�

Het is fijn dat je bij De Hippe Kippe je internetbestelling ook in de winkel op kunt halen. Wanneer er een keer iets niet aan de verwachtingen voldoet, kun je het terugbrengen en wordt het geld snel terug gestort.

Snelle levering. Leuk ingepakt. Cadeautje om te krijgen

Goede site goede service

Goede site goede service

De bestelling was zo binnen niet lang�

De bestelling was zo binnen niet lang op wachten. En de terug betalen was snel afgehandeld

Ik zou het aan anderen aanbevelen

Ik zou het aan anderen aanbevelen Was perfect

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering! Leuk verpakt!

Snelle levering alleen de retourmelding�

Snelle levering alleen de retourmelding en verwerking verliepen minder goed. Hoop dat het zoals vermeldt in de email deze week goed komt

Late levering

Ik vond dat het verzenden erg lang duurde. Ik heb dezelfde artikelen later ergens anders besteld en eerder ontvangen. Hierom stuur ik de gehele retour. Het was veter geweest om aan te geven dat het druk is daardoor pakketjes later verstuurd worden.

Snelle levering ????????

Snelle levering ????????

Snelle levering, goede communicatie

Snelle goed en netjes ingepakte kleding.

Snelle goed ingepakte levering.

Goede en snelle service en levering

Goede en snelle service en levering

Een hele snelle levering .Leuk met een�

Een hele snelle levering .Leuk met een persoonlijk kaartje erbij :-)

Altijd goed en snelle levering

Altijd goed en snelle levering

De ene dag besteld en de dag erop al�

De ene dag besteld en de dag erop al bezorgd. Netjes ingepakt en korrekt afgeleverd zoals gevraagd door mij.

Fijne webwinkel!

Prachtig assortiment met scherpe prijzen. Snelle verzending en een klantenservice waar elke andere webshop een voorbeeld aan kan nemen. Dankjewel voor de perfecte service.

Snelle levering, leuk ingepakt, en goede afhandeling

Supersnelle levering en mooi ingepakt

Supersnelle levering en mooi ingepakt

Supersnelle levering, aanrader!

Supersnelle levering, mooie collecties! Aanrader!

Totaalbeleving is prettig

Snelle verzending, geen overbodig verpakkingsmateriaal, items in perfecte staat (comform beschrijving) en ook de gedeeltelijke retourzending werd snel verwerkt. Dat HippKippe gebruikmaakt van Riverty (Afterpay) is bijkomend prettig. Het andere betaalplatform bevalt mij minder goed.

Snelle levering en vriendelijk contact�

Snelle levering en vriendelijk contact toen ik een vraag had

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!