De bezorging duurde langer dan de website beloofde. Ik hoorde een paar dagen niks. Uiteindelijk perfect ingepakt zonder plastic het goede bezorgd. Top.

leuke kortingen en snel per post�

leuke kortingen en snel per post geleverd!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, netjes en verzorgd ingepakt.

Snelle levering heel tevreden

Snelle levering heel tevreden

Netjes verpakt

Netjes verpakt En snel in huis

Snelle levering, goede service

Keurig en snelle levering

Keurig en snelle levering

Correct gehandeld.

Correct gehandeld.

Snelle levering, goede service!

snelle levering en ziet er goed uit

Snelle levering.

Snelle levering.

alles was oke......zeer snelle levering

alles was oke......zeer snelle levering

Heb een fijne ervaring met�

Heb een fijne ervaring met HippeKippe.nl. Onlangs iets voor de allereerste keer besteld bij ze. Netjes en goed ingepakt en product is precies zoals op de website weergegeven. Kreeg netjes een track en trace. Eigenlijk niets aan te merken en ga hier zeker in de toekomst weer bestellen.

Five stars

Five stars! Bravi

Wederom n fijne ervaring

Wederom n fijne ervaring Snelle levering en super prijs kwaliteit verhouding Ik ben heel blij met jullie Dank

Nikkie muts

De producten die besteld zijn, zijn optijd bezorgd en voor een mooie prijs

Snelle levering, gratis verzenden en retour. Klantvriendelijk

Pakket was keurig verzorgd en bezorgd

Pakket was keurig verzorgd en bezorgd. Artikel naar verwachting.

Snelle bezorging

Leuke collectie en super snel geleverd!

Super vlotte levering

Super vlotte levering, netjes en gezellig verpakt en conform afspraak alles klopt.

Snelle levering, omschrijving van de kleding was duidelijk en klopte. Hartstikke leuke verpakking en de kleding is mooi en goed van kwaliteit.

Mooie collectie en een goede service en�

Mooie collectie en een goede service en snel geleverd.

Snelle levering, netjes verpakt, leuke attentie erbij. Product zoals verwacht.

Klant vriendelijk

Zeer attent briefje bij de levering. Helaas moest ik het pakket terug sturen. De retour label zat al in het pakket en heb via mail nog contact met z gehad en werd zeer vriendelijk benaderd ondanks dat ik het pakket niet kon houden. Klant vriendelijk service gericht en professioneel. Kom zeker bij ze terug.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!