Leuke collectie snel verstuurd

Ik heb tot nu toe steeds snelle levering van de bestelling ervaren. En vind dat zij een leuke collectie aanbieden!

Leuke winkel

Keurige snelle levering

Mooie artikelen en een snelle levering. Verpakt als een kadootje! Top.

Zeer goede service. Heel betrouwbaar!

Dikke tien!!

Ik had sokjes div. sokjes bested, waarvan 1 niet leverbaar, rest van sokjes niet meer op tijd in huis ivm vakantie, Hele bedrag is terugbetaald, binnen 2 dgn! En daarbij duidelijk en vriendelijk kontakt via de mail gehad! Heel netjes!

Supersnelle levering van top producten!!

Mijn bestelling werd snel en leuk verpakt bezorgd!!

Toppers!

Fijne webshop, leuke kleding tegen leuke prijzen!

Snel

Altijd een fijn kontact

Deze webshop is een feestje van begin tot eind!

Ruim aansprekend assortiment, vlotte afhandeling bestelling en retourproces goede communicatie op eigen initiatief, betrouwbaar , duidelijke site, vrolijke herkenbare verpakking met persoonlijke touch toegevoegd door de medewerkers , dikke complimenten voor deze geweldige webshop .

jammer

Helaas was een door mij besteld shirt niet leverbaar. Jammer dat de webshop niet up-to-date is. Het tweede artikel wat ik had besteld kwam relatief snel. De afwerking van een retour gaat duidelijk minder snel. Het is "lang" wachten op je geld. Hippekippe heeft een leuke collectie. Ik shop er graag, maar het zou fijn zijn als de retourprocedure sneller gaat.

Absolutely fantastic!

Super brands, super quality and a perfect and speedy service - one of the best shopping experiences one can have these days ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mooie kleding en snelle service!

Mooie merken in de collectie, website werkt top, snelle verzending en mooi verpakt!

Prettige site, waarbij de optie om het op te halen erg prettig is. In de winkel altijd vrolijk en enthousiast.

Supersnelle levering!

Ik was op zoek naar een trui en toevallig hadden jullie die ook. Ik heb het vrijdag besteld en zaterdag werd het bezorg. In een hele mooie verpakking. Supersnel!! Heel erg bedankt…

Snelle levering en leuk verzorgd pakket

Leuk verzorgd pakket Product was precies wat ik verwachtte

Gewildig

Snelle service. Netjes een mail als het retour binnen is.

Om 900 uur bestelling geplaatst Om 1100 uur telefoon dat ik het pakket ko Ophalen

Duidelijk, overzichtelijke en snelle service.

Fijn , duidelijk en overzichtelijk.

Helemaal TOP!

Besteld en volgende dag al binnen, compact verpakt met leuke kaart en kleine attentie! Super leuk

Hartstikke goed

Zeer goede ervaring vaker wat besteld altijd correct op tijd en bij retour altijd netjes afgehandeld

Fijn om te bestellen en kopen

Fijne service en snelle afhandeling

Super!!

Alles duidelijk op de site en vlotte verzending

Snel geleverd, superleuke sneakers

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!