Perfect geregeld en snel geleverd!

Ik had zelf een verkeerde maat besteld maar toch werd er een gratis retourlabel aangemaakt terwijl het artikel in de sale was. Vriendelijke medewerkster!!

Snelle levering en superleuke collectie

Ik had een rok met n top in mn hoofd voor het kerstdiner.. maar toen zag ik n jumpsuit van Freebird bij Hippe Kippe. Gelijk besteld en binnen 2 dagen in huis. Ga hem vandaag dragen bij het kerstdiner. Heeel blij mee!

Fijne webwinkel

Heel fijn dat ze DNM Pure verkopen met lengte 34 die lang valt. Eindelijk kan ik iets anders aan dat steeds dezelfde modellen in diverse kleuren van een ander merk.

Het gewenste artikel was niet voorradig maar ik stond op de wachtlijst. Na enige tijd wel op voorraad, meteen besteld en ondanks de drukte voor kerst had ik mijn bestelling de dag erna binnen. Mooi ingepakt. Super!

Heel goed.

Snelle levering en kleding mooi ingepakt.

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering,superleuk verpakt en een persoonlijke touch.Ga zeker vaker bestellen bij HippeKippe.

Prima webshop. Maar lang moeten wachten op terugbetaling

Prima webshop. Leuk verpakt en een lolly erbij. Helaas heel lang moeten wachten op terug betaling van artikel

Top!!!

Eerlijk, betrouwbaar en snelle levering

Altijd snel en prima geregeld

Zowel in de winkel, als via de website altijd tevreden.

Vlotte levering in drukke tijd en een cado om te ontvangen.

Prima service. Goed verpakt met lief kaartje erbij. Voelt als goed geholpen in de winkel maar dan via de post.

Alles naar wens voor mij.

Zeer snelle levering

Snelle levering. Prima!

Eerste maar niet laatste keer.

Voor het eerst wat besteld, vlotte service en ontzettend leuk verpakt! Communicatie levering ging via mail, ook prima.

Snelle levering en superleuk verpakt!!!!

Het aanbod is top Afwijzing was fijn Snelle verzending Mooi ingepakt Heel blij mee

Snelle verzending en reacties

Snel en betrouwbaar

Valt tegen

Ik heb op 12/12 een trui besteld en heb nog steeds niets ontvangen.

More than good

I never gate order snelle than this one.I whas so surprised.Thank you so much.

Perfect service

Very fast shipping with best quality

Keurige tijdige levering met persoonlijke noot!

Leuk verpakt met een kaartje erbij! Dank jullie wel!

Helemaal top!

Mooie broek. Supersnel verstuurd en geleverd. Helemaal top.

betrouwbaar en snel

snelle levering (volgende dag), mooie online shop met fijne aanbiedingen

Uggs besteld met een top prijs en snelle levering. Blij mee!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!