Super snelle & goede verzending!

Super snelle & goede verzending! Prima verpakt!

Zeer tevreden!!

Zeer nette, snelle en correcte levering! Ik zal hier zeker vaker bestellen

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering, vriendelijk geholpen via mail. Retouprocedure eenvoudig Ik blijf zeker klant

Love the store

Love the store, clothes and the fast shipping plus packaging and sweet surprise. You guys nailed it. Amazing!

Snel en goed geregeld. Mooi verpakt.

Meer dan een week geleden blouse�

Ik wil geen review schrijven

Snel geleverd, mooi verpakt!

Ik heb een blouse besteld voor mijn�

Ik heb een blouse besteld voor mijn zusje en voor mezelf. Kleur sprak aan , maat was er voor ons , besteld , werd heel snel geleverd de volgende dag, mooi kaartje erbij . Mooi en verzorgd ingepakt . Al met al top.

Keurig ontvangen!

Alles keurig, ook snel geleverd!

snel en netjes ingepakt

snel en netjes ingepakt

Snelle en gratis bezorging

Snelle en gratis bezorging, keurige en met zorg verpakt, dan ook nog de retour gratis. SUPER!!!

Fijne online winkel.

Fijne online winkel. Snelle levering. Juiste mail wisseling.

Prima webshop :-)

Prima webshop, mijn jurkje was snel geleverd en arriveerde in een hartjesverpakking :-)

Ik had wat vragen over het wassen en ze�

Ik had wat vragen over het wassen en ze belden me meteen op om uitleg te geven en of ik het item dan wilde hebben.

Super snelle nette levering!

Super snelle nette levering!

Fijne website

Fijne website, ik bestel hier graag en regelmatig. Bestellen, omruilen, retourneren, klantenservice werkt perfect. Klantenservice behulpzaam en correct.

super tevreden over het geheel !

super tevreden over het geheel !

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Dank je wel

Prima geholpen en aardige en heldere communicatie

Happy Kitty ??

Ik heb al meerdere online bestellingen gedaan bij Hippe Kippe die tot volle tevredenheid zijn afgehandeld. Ook het telefonisch contact is top! De app ziet er goed uit en werkt erg prettig. Dankzij Hippe Kippe dus een Happy Kitty ??

Hele fijne website. Leuke kleding. Na bestellen heel snel geleverd.

Duidelijk voorraadbeheer en snelle service met levering.

Fantastische service!

Fantastische service!! Nooit geen probleem gehad!!

Positief

Mooi en degelijk ingepakt. Snelle bezorging.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!