????

???? Mooie kleding van hele leuke merken en altijd dat gezellige kersensnoepje erbij

Goede verzorgde service!

Goede verzorgde service!

Snelle service, keurig ingepakt. Mooie collectie!

Heel blij met de kledingstukken

Heel blij met de kledingstukken, ik zal zeker nog eens bestellen bij jullie.

Fijne webwinkel met leuke kleren

Fijne webwinkel met leuke kleren. Veel keuze. De website werkt niet helemaal lekker op smartphone. Filteren werkt lastig. Goede communicatie over verzending en eenvoudig retourneren.

probleem opgelost.

Na 3 dagen wachten op de bestelling van post nl, belde ik Hippe Kippe. De medewerkster nam met post nl contact op en belde me terug met de mededeling dat het pakje nog dezelfde dag bezorgd werd. Dat gebeurde ook. ik ben meer dan tevreden over deze dienstverlening.

Super snelle verzending

Super snelle verzending! Leuk ingepakt

Geweldig geweldig geweldig geweldig

Geweldig geweldig geweldig geweldig

Super snelle levering en prachtig�

Super snelle levering en prachtig verpakt ,tot de volgende bestelling

Hippe Kip is fantastisch!

Hippe Kip is, snel, duidelijk, betrouwbaar maar vooral heel leuk!!

Goed geregeld!

Goed geregeld!

Snel en correct!

Snel en correct!

Snelle levering, duidelijke website en prettig dat achteraf betalen mogelijk is. Top!

Toppie

Super goede site en snelle levering

Fijne winkel

Fijne winkel

Jurk

Super!! Snelle levering ??

Top!!!!

Top! Hele goede service, prachtige kleding en snelle verzending!

Goede en snelle service

Goede en snelle service,door de snelle verzending en levering had ik mijn bestelling optijd binnen voor mijn feestje

Hele snelle levering

Hele snelle levering en komt binnen als cadeautje. Zelfs bestellingen die je in het weekend plaatst komen snel binnen.

Blij met mijn aankoop

Blij met mijn aankoop, snelle verzending prima service ????

Snelle levering!

Snelle levering, ze doen wat ze beloven.

Keurig en tijdig geleverd

Keurig en tijdig geleverd. Fantastische service gratis bezorgen en retourneren

Super!!

Producten zoals omschreven, snelle levering met persoonlijk briefje/attentie; onwijs leuk om zo je pakketje te mogen ontvangen!

Goede snelle levering.

Goede snelle levering.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!