Snelle levering en mooie kleding

Snelle levering en mooie kleding

Een feestje om het pakket te mogen openen

Supersnelle levering. De jurk was mooi ingepakt. Het was een feestje om dit pakket te mogen ontvangen in gezellige verpakking met leuke kaart en lekkernij. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit. Mooi verpakt met een persoonlijk kaartje.

Prima webshop. Veel keuze

Veel keuze en verschillende mooie merken. Makkelijke webshop en snelle levering

Top service!

Snelle en goede service. Mooie producten.

Netjes en snelle levering

Netjes en snelle levering

Snel en netjes

Bestelling snel ontvangen met leuke kaart en snoepje erbij??

Blouse Blutsgeswister

De blouse was naar mijn zin, minder leuk vond ik het om 6,95 te moeten betalen voor het verzenden zeker omdat het pakje gewoon door de brievenbus kon

Snelle reactie op verzending en�

Snelle reactie op verzending en retouren. Prima service. Aanrader

prettige webshop

snelle verzending, mooie collectie, zorgvuldige en attente levering

Toppy

SNELLE LEVERING. LEUK EN GEZELLIG VERPAKT. TOPPY.

Jammer

Snelle levering en snelle reactie op klacht. Dat ging goed! Maar� Ik had een jurk besteld waar een gat in bleek te zitten. Ik hoopte op een nieuwe, maar die was niet meer op voorraad. Kan gebeuren natuurlijk. Ik wilde toch graag de jurk houden en dan bijvoorbeeld de kosten van het maken van de jurk terug krijgen. Dat kan helaas niet. Ik kan of de jurk terugsturen en mijn geld terugkrijgen of ik kan de jurk met gat houden en dat is het dan. In het kader van meedenken, klantvriendelijkheid en met het oog op duurzaamheid had ik op meer opties gehoopt. Ik stuur de jurk dus maar terug, kies dus (eieren) voor mijn geld, waarna de jurk hoogstwaarschijnlijk vernietigd gaat worden. Er wordt gezegd dat de Hippekippe het geld van de leverancier dan terugkrijgt, maar is er met de leverancier dan niet een deal mogelijk zoals ik voorstelde? Ik vind het op meerdere vlakken een gemiste kans. Jammer.

Blij met Hippe Kippe

Erg goede en snelle levering Blij met mijn jurk en dat je later mag betalen is top !Goede kwaliteit prijs verhouding Ga vaker shoppen bij Hippe Kippe !

goede service

mooie kleding, veel maten beschikbaar, snelle levering en mooi ingepakt, bedankt voor jullie goede service

Snel geleverd en zeer goed verpakt met�

Snel geleverd en zeer goed verpakt met een klein presentje. Heel erg blij met mijn aankoop.

Fijn winkelen bij hippe kippe

Goede service en hele snelle levering! Ook netjes en smaakvol ingepakt! Goede sortering van bekende merken!

Fijne winkel????

Fijne winkel, fijn dat retour ook zo goed geregeld is. Mooie spullen! En je ontvangt ze leuk verpakt

Snelle levering en ook nog eens een�

Snelle levering en ook nog eens een aardig briefje met een snoepje erbij gekregen??!

Leuke en goede webwinkel. Zeer tevreden.

Binnen 1 dag geleverd. Goede en duidelijke presentatie van product op webshop. Product voldoet aan verwachting en getoonde in webshop. Op leuke manier verpakt met kleine attentie. Top zeer tevreden??

TOP!

Mooi product, supersnelle levering met een vriendelijk en persoonlijk kaartje erbij!

Snelle,goede service

Snelle,goede service

Tot een volgende keer!

Fijne webshop met een mooi en groot assortiment. Bestelling werd snel geleverd en alles wat ik besteld had was perfect. Dank je Hippe Kippe, graag tot een volgende keer.

Snelle levering, geen verzendkosten en als het moet gratis retour.

Snelle levering.

Snelle levering.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!