Prima service!

Prima service!

Altijd netjes en betrouwbaar

Zeer tevreden over de manier van verzending. Tijdig, compleet en netjes. Wederom weer heel blij met mijn nieuwste aankoop.

Geen bezorg en retour kosten en�

Geen bezorg en retour kosten en achteraf kopen . Top service vind ik dat. Kijk eerst bij hippe Kippe als zij het in de collectie voordat ik verder kijk . Ben blij met hippe kippe

Zeer snelle correcte levering

Zeer snelle correcte levering. Was mooi en met veel zorg ingepakt. Super ??

Goed en snel bezorgd top

Goed en snel bezorgd top

Aanrader

Handig, snel, mooie kleding

Snelle levering, goede retourcondities,

Prima levering. Site niet gebruiksvriendelijk.

Prima levering. Site vind ik niet gebruiksvriendelijk. Alleen handig als je op een bepaald merk wil zieken. Niet als je op een categorie wil zoeken. Na klik op artikel en vervolgens verder winkelen schiet hij weer terug naar Home. Erg onplezierig.

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen. Per mail en de bestelling was snel bezorgd! Zeer blij met me Nikkie dress

Leuke winkel

Leuke winkel, aardige behulpzame dames in de winkel.

Hele snelle verzending en met veel aandacht ingepakt. Top!

Snelle levering en snelle retour en�

Snelle levering en snelle retour en terugbetaling ook (in dit geval)

Snel bezorgd erg blij met de kleding en�

Snel bezorgd erg blij met de kleding en netjes vetpakt

Heel goed gedaan

Retour netjes en snel verwerkt

Retour netjes en snel verwerkt

Verrassing.

Duidelijke bestelstappen, goede communicatie, prima levering en verpakt als een mooi cadeautje. Er is aandacht aan besteed.

Mijn favoriete webshop

Mijn favoriete webshop. Grote collectie, snelle levering, mooi verpakt en snelle afhandeling van eventuele retouren.

Prettige website

Prettige website ! Artikelen snel in huis .

top ervaring

snelle en nette verzending, en goede duidelijke website. Fijn dat studio anneloes per collectie gegroepeerd staat. Dan weet je zeker dat items bij elkaar passen.

Hippe Kippe prima online shoppen

Bij Hippe Kippe heb ik online een jurkje besteld, 2 niet goed passende , de 3de was raak. Er moest terug gestuurd worden en dat is bij H.K super makkelijk. Ten eerste is retour sturen gratis en ten 2xe wordt het heel makkelijk uitgelegd. Je wordt op de hoogte gehouden via de mail en je hoeft niet lang te wachten om je geld retour te krijgen. Super site dus en een super goed passend jurkje

Supersnelle verstoring van je�

Supersnelle versturing van je pakketje..leuk verpakt en makkelijk om terug te sturen...dus top!

Snelle nette levering gratis verzenden�

Snelle nette levering gratis verzenden en retour en de jurk van Tessa Koops is geweldig

Snelle levering, prima service

Snelle levering, goede service. Zeker ook als je een korte vraag hebt zijn ze telefonisch goed en snel te bereiken.

Snel geleverd en mooi ingepakt

Snel geleverd en mooi ingepakt. Fijn!

Fijne shop

Altijd snelle levering geen gedoe als je iets terug stuurt. Ik bestel vaker bij hippekippe leuke vrolijke kleding in deze tijd die in sommige landen zo somber is.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!