Aanrader!

Snelle levering, mooie producten, zeer verzorgd ingepakt met een persoonlijk noot en een kleine traktatie. Echt een kadootje voor jezelf!

Meer dan prima!

Gebruiksvriendelijke website om te bestellen, snelle verzending. Netjes verpakt, makkelijk retourneren en de mogelijkheid om met Klarna te betalen. Snelle verwerking retour. Kortom ideale webwinkel :).

Prima web service

Prima web service, snel en netjes. Met zorg verpakt, met een persoonlijke attentie erbij. Fijn dat jullie ook after pay hebben

Mooie site en overzichtelijk

Mooie site en overzichtelijk. Snelle levering en de kleding was prachtig. Ook prachtig ingepakt. Heel erg tevreden.

Snel geleverd en mooi verpakt!!!!

Snel geleverd en mooi verpakt!!!!

�Vrolijk� pakketje

�Vrolijk� pakketje, snel geleverd en snelle afhandeling van deels retourzending. Vriendelijke medewerkster klantenservice!

Goede levering en afhandeling

Goede levering en afhandeling

Snelle en goede service!!

Snelle en goede service!!

Super snel geleverd!!!

Super snel geleverd!!!

Snelle levering, fijn dat er indien nodig kosteloos retour gezonden mag worden!

Prima service en levering

Prima service en levering

Snelle levering , zeer snel geld retour

Twee artikelen besteld van Studio Anneloes , zeer snelle levering en mooi ingepakt . 1 artikel teruggestuurd , binnen een dag was het geld terugbetaald . Super !

Leuke merken, goede service

Fijn winkelen online bij Hippe Kippe, Goede snelle service en leuke merken!

Veel keuze, snelle levering. �n gratis retourneren, wat ik echt heel fijn vind. Goede sale.

Super fijne service..

Super fijne service..

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Vorige keer moest ik iets ruilen en dat ging top! Gebeld en binnen 2 dagen een andere maat binnen.

Super team goede service

Geweldig team en service

Wat een leuke site en mooie collectie!

Wat een leuke site en mooie collectie! Ook de afhandeling, de snelle bezorging en de klantvriendelijkheid vind ik TOP!

Toffe winkel

Toffe winkel. Snel en netjes verzonden een feestje ??

Fijne webshop

Artikel snel verzonden, netjes ingepakt als een cadeautje,zag er goed uit. Pluspunten gratis verzenden en retour en after pay. Ik kom hier weer shoppen

Snel verzonden

Snel verzonden. Leuk ingepakt met persoonlijk bericht

Mijn eerste bestelling

Mijn eerste bestelling. Perfect uitgevoerde snelle bestelling. Met zorg verpakt, men heeft duidelijk aandacht voor de klant.

Supersnelle service

Supersnelle service;

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!