Leuke kleding en wat leuk verpakt!

Leuke kleding en wat leuk verpakt!

Alles prima in orde

Alles prima in orde, snelle verzending, leuk ingepakt

Voor herhaling vatbaar

Snelle service, met aandacht verpakt, snoepje zorgde voor een glimlach, dikke aanrader!

Snelle levering. Netjes verpakt. Duidelijke website.

geweldige service

De bestelling werd snel geleverd in een leuke feestelijke verpakking. Helaas een maat te klein gekocht, binnen 14 dagen probleemloos geruild voor een grotere maat. Coulance aan mij verleend, ondanks dat ik mij niet geheel aan de regels had gehouden. Top!!

Fijne producten

Fijne producten, snelle levering en goed verpakt.

Leuke website mooie mode

Leuke website mooie mode. Ik had een leuke bloes besteld vegan maar deze te klein en groter was er niet. Ik zal in het najaar nieuwe collectie zeker de website bezoeken.

Pakjes worden snel verzonden en indien�

Pakjes worden snel verzonden en indien ze teruggestuurd worden, wat via een handige retour sticker gaat, snel teruggestort. Dus heel tevreden over Hippe Kippe!

Snel verzonden en netjes ontvangen

Snel verzonden en netjes ontvangen

Kleding waar je vrolijk van wordt

Wat een leuke website - kleding waar je helemaal vrolijk van wordt. Jammer dat de jurken van Tante Betsy zo groot uitvielen. Daarom geretourneerd. De jurk en jas van Blutgeschwister waren top. Precies op maat. Ga er zeker nog een keer bestellen.

Topper!

Groot aanbod, snelle bezorging en erg leuk verpakt!!

Snelle service, verrassend leuk ingepakt met nog een leuke attentie erbij. Op deze manier wordt online bestellen een stuk leuker!

Snelle levering, prachtige kleding

Prima en snel geleverd en omgeruild

Prima en snel geleverd en omgeruild. ??

Snelle nette levering

Snelle nette levering

Goede service en natuurlijk prachtige�

Goede service en natuurlijk prachtige kleding ??

Snelle levering van de bestelling

Snelle levering van de bestelling

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Volgende dag in huis. Netjes verpakt. Prima gegaan!

Alles Bestens

Alles Bestens

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Geweldig goede service

Zeer snelle verzending. Super service. Ook telefonisch super vriendelijk en meedenkend. Echt heel goede service.

Ik ben fan van jullie

Ik ben fan van jullie. De verzending is fantastisch. Prachtige kleding merken. Ik mag grqag op jullie site rondneuzen en bestellen....want woon helaas niet in de buurt. Eigenlijk altijd de volgende dag in huis. Superfijn!!!

2 super leuke shirts van Alix besteld.

2 super leuke shirts van Alix besteld. Snelle levering en netjes en leuk verpakt. Hebben vele merken echt een aanrader!

Heel klantvriendelijk te woord gestaan�

Heel klantvriendelijk te woord gestaan , en alles goed verstuurd en heel erg snel ,en een leuk attentie bij de aankoop !!! Ga zo door !!!!

Super snelle verzending en fijne service

Super snelle verzending en fijne service

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!