Snelle levering en mooi en gezellig�

Snelle levering en mooi en gezellig verpakt!

top service

Ik vind het een super service. Ik had een jurk besteld. De volgende morgen lag het in de brievenbus.

Top wie immer!!!

Top wie immer

Supersnelle levering en�

Supersnelle levering en topkwaliteit??????

Snel besteld

Snel besteld, en bijna nog snellere levering! Top! Mooi verpakt ook� Ik heb een keer iets retour gestuurd, en ook daarmee een snelle afwerking. Prima allemaal!

Snelle levering. Alles ok

Snelle levering!

Snelle levering!

snelle service

snelle service, fantastische verpakking

Snel geleverd. Mooi verpakt..

Snelle levering!!!

Snelle levering!!!

Vlotte levering met een leuke�

Vlotte levering met een leuke persoonlijke noot

Snelle verzending en netjes ingepakt!

Snelle verzending en netjes ingepakt!

Hippe Kippe is een feestje

Bij Hippe Kippe is niet alleen de naam erg leuk, de hele 'koopbeleving', razend snel gevolgd door de 'levering, was een feestje. Door mij werd een foute adresvermelding op het aankoopformulier aangegeven, daarover werd ik bijn direct gebeld voor correctie. De levering was vervolgens werkelijk bijzonder snel, en uitstekend, net als de aangekochte spullen, begeleid door een vrolijke kaart met leuke snoepjes. Hippe Kippe, dank en graag tot ziens !

Perfect afhandeling

Perfect afhandeling. Na helaas retour bestelling.

Volgende keer weer Hippe Kippe!

Keurige, snelle levering en prachtige collectie Tante Betsy!

Leuke merken

Leuke merken, snelle verzending, snel geld terug bij retour. Top!

helemaal perfect

helemaal perfect

Geweldige service!

Geweldige service!

Geen gezeur

Snel, goede deal en geen gezeur

Leuk om open te maken.

Pakketje was met veel zorg ingepakt, echt verrassend was dat! Bezorging verder ook prima! Helaas was de broek te kort bij mij en daarom teruggestuurd. Maar ik zal zeker weer eens wat bestellen!

Hippe Kippe is een fijne webshop!

Hippe Kippe is geweldig. Alles wordt snel ingepakt en verstuurd en met retouren gaat het ook altijd heel fijn en tot nu toe foutloos. Ik ben een tevreden klant en kan deze webwinkel echt aanraden.

Een feestje om een pakketje te ontvangen

Keurig opgevouwen, gezellig ingepakt, zelfs een retoursticker ingesloten. Gewoon een feestje om een pakketje van Hippe Kippe te ontvangen

Correcte

Correcte, vlugge levering! Heel tevreden met product, prijs en service.

snel en met liefde

snelle levering, fijn dat het eventueel terug kan kosteloos (geen gebruik van hoeven maken), en prachtig verzorgd ingepakt.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!