Snelle levering, goede status informatie en als retour nodig is, is dit ook snel afgehandeld.

Super service leuk ingepakte pakketjes�

Super service leuk ingepakte pakketjes met een persoonlijk briefje!

had een leuk bloesje in de winkelmand�

had een leuk bloesje in de winkelmand gedaan, maar bij het afrekenen opeens niet meer beschikbaar. Raar?????

Snelle nette verzending en snelle�

Snelle nette verzending en snelle terugbetaling van niet gehouden kleding. Kon niet beter!

Een snelle levering

Een snelle levering, netjes verpakt. De kleding ziet er goed uit. Goede kwaliteit stof.

Snelle verzending en mooi verpakt

Snelle verzending en mooi verpakt. En makkelijk retourneren

Alles perfect!

Alles perfect!

Goede service.

Goede service.. Groot assortiment Makkelijk te retourneren en snelle levering

Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Alles netjes geregeld, blij met mijn nieuwe jurk!

Overzichtelijk website. Mooi merken. Vriendelijk telefonisch contact gehad en advies ontvangen. Al meerdere keren bestelling geplaatst. De retouren worden goed en snel afgehandeld.

Super goed

Snelle verzending, kostenloos retourneren is echt een goede service

Hele snelle levering en super mooi verpakt, als een cadeau en ook nog een leuke attentie erbij. Jammer genoeg moest ik mijn bestelde item retourneren, het was veel te groot.

Prima en snel

Prima, snelle levering en er was zorg aan het pakketje besteed, mooi!

Fijne snelle service

Fijne snelle service. Helaas was het artikel iets te groot, dus heb ik het retour gestuurd. De retourzending is snel verwerkt en het geld vlot terug gestort.

Prima, verzending is netjes en snel en retourproces verloopt ook soepel! Kwaliteit kleding is top!

Super goede service

Super goede service

??Zo een fijn bedrijf

??Zo een fijn bedrijf. Bij Hippe Kippe bestellen is een feestje. Van order tot levering tot retour zending tot verrekening, alles gaat zoals het hoort te gaan. Hier mogen veel bedrijven een voorbeeld aannemen. Bij iedere bestelling het briefje met het ??erbij. Dank je wel team Hippe Kippe, ga zo door??

Snelle levering. Retouren makkelijk. Heel netjes en leuk ingepakt

Goede snelle levering.

Goede snelle levering.

Direct bevestigingsmail en keurige�

Direct bevestigingsmail en keurige verzending. Dank je wel.

Snelle verzending en retour

Snelle verzending en retour, mooi en netjes verpakt. Fijn achteraf betalen met afterpay zonder extra kosten. Mooie merken en hele goede service

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Fijne website

Leuke zaak!

Leuke kleding, de website werkt goed, de bestelling werd heel snel toegestuurd, goede service. Enige minpuntje is dat bij sommige bloesjes op de website niet stond vermeld welk materiaal het is. Verder ben ik heel erg tevreden over Hippe Kippe!

Snel en netjes

Binnen een dag geleverd, netjes verpakt. Uitstekend

Snelle en nette levering met altijd een�

Snelle en nette levering met altijd een persoonlijk tintje�

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!