Absolut weiter zu empfehlen!!!

Absolut weiter zu empfehlen!!!

Ik heb vorige week mijn bestelling�

Ik heb vorige week mijn bestelling terug gestuurd. Helaas heb ik nog niks gehoord of alles in goede orde is ontvangen. Dat vind ik vaak lang duren. Verder prima.

Snelle en nette levering

Super snelle levering. Retour netjes afgehandeld.

Fijne zaak met goede service

Fijne zaak met goede service

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering

Geen reactie bij klacht.

Na wassen van mijn nieuwe sa blouse volgens wasvoorschrift. Allemaal vlekken erin. Mail gestuurd naar het bedrijf, maar geen reactie. Treurig.

Leuke winkel ,snelle�

Leuke winkel ,snelle levering.assortiment is enorm.

Nette snelle levering!

Nette snelle levering!

Snelle levering en goed verzorgd

Snelle levering en goed verzorgd

Prima, super

Snelle levering. Met zorg verpakt. Zeer mooie kleding van hoge kwaliteit

geen problemen gehad

Bestelling is probleemloos gegaan. Minpuntje is dat de selecties op de site niet altijd goed gaan. Dan wil je bijvoorbeeld alleen de shirts zien van een bepaald merk, maar dan krijg je alles te zien van dat merk. Verder niks op aan te merken, gewoon goed.

Leuke merken en snelle levering!!

Leuke merken en snelle levering!!

Snelle levering, netjes en mooi verpakt voor mooie kleding. Blij met mijn aankoop en de service!

Vriendelijke en behulpzaam

Vriendelijke mensen Goede service Een goed bedrijf heeft weinig wooorden nodig Succes

Altijd top!!

Altijd top!!

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Super mooie jurken en uitstekende�

Super mooie jurken en uitstekende levering!

Wat een fijne snelle service

Wat een fijne snelle service, heldere communicatie en prachtige verpakking met kleine attentie. Top! Absolute aanrader om via Hippe Kippe te bestellen.

Hele blote bestelling en goede service�

Hele blote bestelling en goede service ????????????

Ben zeer tevreden wat het bestellen�

Ben zeer tevreden wat het bestellen betreft! Duidelijk en je ontvangt het de volgende dag... Is ook leuk verpakt, en een leuke groet van de persoon die het heeft ingepakt! Kortom heel blij...

Snel in huis!

Snel in huis!! Met een leuk briefje en snoepje

Ik had een blouse in een winkel bij mij�

Ik had een blouse in een winkel bij mij in de buurt gezien. Was er niet meer in mn maat. Gegoocheld en gevonden bij hippe kippe. Een leuke en fijne service. Leuk verpakt . Lief kaartje en wat lekkers erbij. En snel in huis.

Fijn bedrijf!

De site is heel duidelijk, bestellen makkelijk, de levering is zeer snel, een kleine attentie doet goed, vooral het gevoel dat er zorg wordt besteed aan je bestelling!

Super tevreden

Snelle service! Pakketje mooi ingepakt. Bestel vanaf nu zeker vaker bij hippe kip!

Heel tevreden

Prima ervaring. Veel keus, snelle levering en leuk verpakt, goede verwerking retour.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!