Snelle levering� leuk verpakt met een�

Snelle levering� leuk verpakt met een aardigheidje erin�.

Leuke webshop

Leuke webshop; helaas ging mij aankoop retour, moest me hiervoor registreren en het retour aanmelden. Ik kon nergens terug zien of het goed was gegaan; ik kreeg hierop wel snel antwoord met via intern contact formulier.

Prima! Alles goed en snel binnen!

Bestelling bij hippe kippe gedaan via�

Bestelling bij hippe kippe gedaan via internet. De volgende dag direct de bestelling opgestuurd in mooie verpakking met een attent kaartje erbij. Mogelijkheid om via Klarna te betalen.goede communicatie via de mail Top !! Goede bedrijf / website

Snelle levering Zeer tevreden

Fijne website en mooi ingepakt en�

Fijne website en mooi ingepakt en snelle bezorging!

Mooie website

Mooie website, duidelijk en snelle levering. Super

Prima in orde

Prima in orde

Heel fijn om te bestellen bij Hippe�

Heel fijn om te bestellen bij Hippe Kippe, vlotjes geleverd en ook de retouren worden snel verwerkt Ben heel tevreden !

Ze maken er een cadeautje van!!

Ze maken er een cadeautje van!!

Snel en mooi

Snelle levering, mooi verpakt, duidelijke instructies voor eventueel retourneren etc.

Alle voorwaarden conform afspraak�

Alle voorwaarden conform afspraak nagekomen

Hippe kippe heeft mooie merkkleding

Hippe kippe heeft mooie merkkleding, maar ook snelle en uitstekende service!

Wat de service en snelheid van Hippe�

Wat de service en snelheid van Hippe Kippe, ben ik zeer tevreden! Als je een bestelling doet, is je bestelling er in principe de volgende dag al! Ook hoe het ingepakt is, altijd met veel liefde, en iets lekkers erbij.... Heel blij en zeer tevreden! Dank!!

Prima,de volgende dag in huis.

Prima,de volgende dag in huis.

Overzichtelijk

Overzichtelijk, veel keuze en fijn, dat er de mogelijkheid is van achteraf betalen

Altijd correct!

Correcte afhandeling en snelle levering. Alles duidelijk en netjes.

Prima verlopen

Prima verlopen Klein nadeel als ik pakket retour breng in de winkel krijg ik in principe geen bewijs daarvan . Voelt niet helemaal goed , nu gevraagd om handgeschreven bewijsje , was geen probleem maar niet de gewoonte merkte ik

Snelle levering, persoonlijk en leuk verpakt!

Helemaal super die Hippe Kippe�

Echt helemaal super die Hippe Kippe....alleen de naam al...zo leuk!!! Snelle afhandeling. Snelle ontvangst van artikelen Snelle afhandeling van retouren Super leuke site. Ik ga zeker vaker bestellen. Vindt het alleen altijd vervelend voor jullie dat ik dingen weer retour moet sturen...sorry. Maar ja de maat moet wel goed zijn. Hartelijke groet Janny de Vries

Snelle levering. Mooie artikelen. Goede retourservice.

Snelle levering.

Snelle levering. Netjes ingepakt. Er zat zelfs een leuke kaart bij. Zeer tevreden

Online een bestelling geplaatst en meteen de volgende dag in huis. Fantastisch! Super leuk ingepakt, echt een feestje. Veel betalingsmogelijkheden op de website en keuze om bij een PostNL punt af te halen. Gratid retour. Ik ben enthousiast en ga hier zeker vaker bestellen!

Wordt leuk verpakt

Wordt leuk verpakt. Het is echt een cadeau als ik iets van jullie binnen krijg

Leuke shop maar betaling onduidelijk

Leuke shop maar ik vond de betaling onduidelijk. Uiteindelijk bleek dat ik gekozen had voor later betalen terwijl ik dat direct via Ideal wilde doen. Ik ben een ervaren online besteller!!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!