Snelle levering !

Snelle levering !

Goede services en snelle bezorging echt�

Goede services en snelle bezorging echt top en de verpakking ziet er ook goed verzorgd uit!

Een cadeautje

Bestellen via de website ging heel gemakkelijk. Mijn bestelling was goed en leuk verpakt met een persoonlijke touch. Het voelde alsof ik een cadeautje mocht uitpakken. Snelle bezorging.

Mooi sortering van Studio Anneloes en�

Mooi sortering van Studio Anneloes en prima op tijd geleverd!

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering. Alleen jammer dat het zip73 logo los in de verpakking zat.

Prima service goed product

Prima service goed product

Goede webshop en snelle levering

Goede webshop en snelle levering

Snelle verzending en ontvangst

Heel tevreden met het product met een leuke attentie

Ruilen geen probleem, duidelijke uitleg. Top

Prima geregeld, netjes behandeld

Snelle levering, prima service

Snel verzonden en goed ingepakt

Snel verzonden en goed ingepakt

Snelle service en de kwaliteit van de�

Snelle service en de kwaliteit van de producten zijn uitstekend. Fijne webshop

Keurige verwerking van mijn bestelling.

Keurige verwerking van mijn bestelling.

???????? Hippe Kippe ????????

Het is een prettige site. De artikelen worden snel geleverd, altijd leuk met een snoepje erbij. Fijn dat je met afterpay of Klarna kan betalen omdat je wel eens twijfelt over een artikel. Ik zeg: ga zo door!

Na 1 dag de mooie jurk alweer binnen!

Na 1 dag de mooie jurk alweer binnen!

Goede service,supersnelle verzending????

Goede service,supersnelle verzending????

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke webshop. Mooie merken. Vriendelijke medewerkers. Top service!

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering. Mooi en keurig verpakt. Retourlevering ook goed geregeld. Prima winkel.

Broek studio Anneloes

Snelle levering van mijn mooie nieuwe broek

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, wat ik had besteld was te groot, ik belde er over op en de dame aan de telefoon was erg aardig en behulpzaam, mijn retour werd door haar al aangemeld dus dat hoefde ik niet te doen. Perfecte zeer klantvriendelijke behandeling. Hippe kippe ga zo door !!!!

Hele goede service

Hele goede service

Snelle levering, mooie kleding en kleinigheidje bij je bestelling. Helemaal top

Fijn dat ik mijn bestelling eenvoudig kon ruilen/retourneren.

Ik had iets opgehaald wat ik via de webshop besteld had. Thuis gepast, het viel wat ruim. In de winkel een maatje kleiner gepast en mee naar huis genomen, bestelde kleding in de winkel achtergelaten.

Supersnelle levering met leuke attentie�

Supersnelle levering met leuke attentie erbij!

Wat een s�perleuke webshop zeg

Wat een s�perleuke webshop zeg. Nooit eerder bij een webbestelling van welk bedrijf dan ook een dergelijk leuk en mooi pakje ontvangen m�t vrolijke persoonlijke boodschap! Daar wordt je blij van. �n natuurlijk heel mooie kleding en snelle bezorging. Aanrader!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!