Snelle service, leuk verpakt ??

Super snelle levering

Super snelle levering. En retouren gaat ook goed ik had iets te groot besteld ging super netjes. Was voor mij de eerste keer dat ik iets retour deed.

Veel keuze

Veel keuze, snelle levering en makkelijk te retourneren.

Goede service!!

Fijne site

Fijne site, snelle bezorging en heel mooi verpakt.

Bestelling meteen binnen.Goed geregeld.

Bestelling meteen binnen.Goed geregeld.

Snelle afhandeling!

Snelle afhandeling!

Top service! Alleen was de maat niet goed waardoor ik het artikel moest retourneren. :( maar de volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen!!!!!!!

Snelle levering prima

Snelle levering prima

Snelle bezorging fijn dat je achteraf

Snelle bezorging fijn dat je achteraf Kunt betalen en snelle retourinformatie

Top tas??

Top! Snel en lekker een goeie deal??

super

levering snel en goed geholpen.

Online maar toch persoonlijk

Netjes en persoonlijk verpakt, daardoor wel een online aankoop maar wel met een persoonlijk tintje! Snelle levering, prima ??

Snel geleverd ???? Goede service

Snel geleverd ???? Goede service

Top winkel!

Supersnelle levering en altijd leuk verpakt met kersjes ??

Snelle levering. Gezellig ingepakt met een leuk kaartje erbij!! Top!!

Fijne site

Fijne site, duidelijk, en je artikelen komen ook echt op tijd, wat zij zeggen....

Prima! Alles ging prima!

Vlot en persoonlijk

Snelle en persoonlijke afhandeling van mijn bestelling. Ik ben er blij mee!

Mooie kleding ,en mooie merken ,Studio�

Mooie kleding ,en mooie merken ,Studio Anneloes mijn favoriete merk.Had nu online besteld ,helaas was het te strak zo jammer.Maar er komt vast nog veel moois binnen. Het pakje was prima verpakt ,echt heel netjes,top in een woord.

Heel blij!

Heel blij met de mooie kleding. Prima levering. En ook nog een leuk cadeautje!

Eerste bestelling

Eerste bestelling. Zeer positieve ervaring. Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering.

Wat een leuke winkel en goede service

Wat een leuke winkel! Naast kleding ook grappige cadeau artikelen. Zelf heb ik een shirt besteld en 2 armbandjes. Ze maken inderdaad waar wat ze zeggen:�voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.� Ik had 1 armbandje ontvangen maar na 1 mailtje kwam dit gelijk goed. Een dag na mijn mail had ik ook het 2e armbandje in huis.

Was snelle levering met in pakket�

Was snelle levering met in pakket persoonlijke boodschap en attentie super tevreden!

Mooie kleren

Mooie kleren, snelle levering en fijn de mogelijkheid om achteraf te betalen

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!