Fijne winkel

Fijne winkel, mooie producten, gratis verzending en retour, ideaal!

Snelle levering, goed en leuk ingepakt

Vandaag mijn Super mooie jurkje�

Vandaag mijn Super mooie jurkje ontvangen!! Erg blij mee! Bedankt Kippie's

mooi produkt

mooi prod.. goede verzending/. keurig verzorgd. lief kaartje er bij/

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven. Pakket snel verstuurd.

zeer snelle levering

zeer snelle levering! helaas was het bestelde niet zoals ik het mij had voorgesteld, dus retour gedaan�

Topper!

Fijne webwinkel, veel keus en mooie prijzen!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie. Groot, gevarieerd aanbod. Snelle levering.

Prima geregeld snelle service!

Prima geregeld snelle service! Dank

Mooie winkel

Mooie winkel, goed bereikbaar, fijn voor de winkel parkeren, aardige medewerkers

Goede service. Snel geleverd. Leuk verpakt. Geeft het een persoonlijk tintje. Ruilen ging ook heel soepel.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering! Echt een cadeautje.

Snelle levering zelfs in de�

Snelle levering zelfs in de decembermaand.

Leuke kleding

Leuke kleding, snelle service.

Goede service toen mijn pakketje niet�

Goede service toen mijn pakketje niet was aangekomen. Snelle reactie op mijn vraag. Volgende dag alsnog mijn bestelling ontvangen.

Snelle levering, duidelijke communicatie en netjes verpakt qua verzending.

De mooie jurkjes tijdig en correct�

De mooie jurkjes tijdig en correct verzonden!

Retour

Wilde een artikel ,dat ik alleen gepast had retour sturen. Helaas waren de kaartjes eraf gekniot en zoek. Ik dacht ,dat er na overleg wel iets mogelijk was bij zo'n duur artikel..

Leuk assortiment en snel geleverd

Leuk assortiment en snel geleverd

�cht een super klantvriendelijk bedrijf�

�cht een super klantvriendelijk bedrijf zoal aan de telefoon en hoe je bestelling met zorg ingepakt wordt!! �n als je wat retourneer wordt dit vlot afgehandeld!!! Daarom die verdiende 5 sterren.

Goede service, zeer klantvriendelijk!

Snelle levering, met vragen krijg je goede service en uitleg, Retour sturen geen probleem maar vooral klantvriendelijk geholpen, ook supersnel verwerkt. Prettige ervaring!

Mooie kleding en prima service

Mooie kleding en prima service. De bestellingen worden netjes ingepakt en op tijd geleverd.

Super!. Snel geleverd, netjes verpakt.

Altijd netjes en tijdig bezorgd

Jammer dat het te ver weg is voor mij om zomaar te bezoeken, maar gelukkig kunnen we online een bestelling plaatsen. Altijd lekkere kersensnoepjes bij de bestelling en alles mooi ingepakt. Ik bestel graag bij deze winkel.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Gave verpakking????

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!