Snelle verzending

Snelle verzending! Mooi en goed ingepakt

Snelle levering en mooi verpakt met�

Snelle levering en mooi verpakt met persoonlijke noot. In 1 woord top

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden Maar ik heb het terug gestuurd omdat het veel te groot was. Maar zal zeker vaker bij jullie kopen

Top service !

Top service ! Was iets niet goed gegaan met bestellen ( mijn fout ) en hebben zij keurig opgelost voor mij , bestelling was ook volgende dag binnen .

Setje van Studio Anneloes besteld

Setje van Studio Anneloes besteld. Snelle verzending, met zorg ingepakt. Uitstekend!

Snelle en correcte afhandeling van�

Snelle en correcte afhandeling van bestelde product.

Snelle levering.

Snelle levering.

Super snelle levering en goede�

Super snelle levering en goede communicatie

Snelle juiste levering mooi verpakt was�

Snelle juiste levering mooi verpakt was als een cadeautje. Met een leuke attentie.

Het jasje dat ik besteld had zag er�

Het jasje dat ik besteld had zag er supermooi uit. Helaas moest ik het retourneren omdat de pofmouwen mij wat breed maakten. Maar snelle levering en keurig verpakt. Top! Ik wacht mijn retourgeld even af en zal dan zo snel mogelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Goede service Hippe Kippe. Bedankt daarvoor. groetjes H. van Mierlo

Snelle levering en niet duur!

Snelle levering en niet duur!

Zoals altijd snel en super verzorgd�

Zoals altijd snel en super verzorgd geleverd!

Snelle service leuk verpakt met een�

Snelle service leuk verpakt met een zuurtje.Top

Snelle, nette service!

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop, snel verzonden

Snelle levering. Aandacht besteed aan verpakking.

Super snelle levering, mooi ingepakt

Wat ben ik blij met mijn nieuwe legergroene jumpsuit van Studio Anneloes, gekocht in de Black Friday week wat hem door de actieprijs extra leuk maakt ??. De levering was super snel en de jumpsuit was mooi in vloeipapier verpakt met een leuk kaartje en lekker snoepje, kortom ik ga jullie site vaker spotten!

Supersnelle leveringen

Supersnelle leveringen, attent briefje en leuke verpakking!

Erg tevreden!

Goede communicaties. Realistische prijzen. Snelle levering. Kleding mooi verpakt bij levering. Erg tevreden :)!

Levering in buitenland perfect�

Levering in buitenland perfect verlopen, kleding goed verpakt en van prima kwaliteit! Voor herhaling vatbaar!

Uitstekende service

Uitstekende service. Snel geleverd en zorgvuldig verpakt.

Snelle levering en super vriendelijke�

Snelle levering en super vriendelijke service! Fijn shoppen!

Zeer snelle afwikkeling.

Zeer snelle afwikkeling.

Heb een hele mooie blouse besteld bij�

Heb een hele mooie blouse besteld bij Hippe Kippe. Helaas was de blouse te klein voor mijn figuur. Jammer maar hij moest retour! Het hele traject, vanaf bestellen tot en met terugsturen, is buitengewoon soepel verlopen. Volgende keer weer naar Hippe Kippe. Ik kan het iedereen aanraden.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!