Prettige website, feestelijk verpakt en snel bezorgd

Fijne website. Kiezen en betalen gaat snel en vlak daarna komt de kleding binnen, in leuk bedrukte zak met een kaartje erbij. Altijd de goede levering op een leuke manier verzorgd.

Bestelling wordt snel en verzorgt�

Bestelling wordt snel en verzorgt geleverd , ook fijn dat er geen bezorgkosten gerekend worden.

Prima service en levering

Prima service en levering

Duidelijke en snelle�

Duidelijke en snelle dienstverlening/service en heel leuke kleding!

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken.

Super snelle en ook vriendelijke�

Super snelle en ook vriendelijke service!! Meerdere keren al wat besteld en echt top! Ik ben fan

Snelle service, leuk verpakt

Snelle levering, correcte afhandeling van retour pakketjes.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf! Snelle levering, keurig ingepakt. En enorme snelle retourservice.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Vlotte afhandeling van mijn bestelling, goede communicatie, en leuke verpakking!

Keurig verzonden en snel

Keurig verzonden en snel

Goede service, mooie kleding

Wat beloofd was over 24 uur bezorging�

Wat beloofd was over 24 uur bezorging klopt niet. Ik kreeg mn pakket 4 dagen later Verder prima

Snelle levering, super verpakt!

Snelle levering geen geen gedoe bij�

Snelle levering geen geen gedoe bij retourneren!

Goede

Goede, snelle service en zeer vriendelijk te woord gestaan!

Uitstekende service !!

Uitstekende service !!

Snel

Snel, goed geregeld, netjes, gezellig verpakt

Snel en mooi verpakt

Snel en mooi verpakt

Retourzending gratis

Snelle levering. Fijn dat retourzending gratis is

Prima behulpzaam geweest na niet�

Prima behulpzaam geweest na niet leverbare kleding achteraf. Geld gelijk terug gestort. Andere kleding volgende dag in huis.

Ja echt altijd een snelle levering !

Ja echt altijd een snelle levering ! En super dat, als het toch niet naar wens is, je het gratis kunt retourneren TOP

Hip en trendy

Hippe Kippe, de naam zegt het al hip, vlot, met de laatste trends. Mijn bestelling werd snel geleverd en was mooi verpakt, met een lief kaartje en een leuke attentie erbij?? Jammer genoeg heb ik het moeten retourneren, want zelfs XS was veel te groot??

Super service

Super service. Leveren altijd netjes op tijd, als je contact opneemt krijg je snel een prettig antwoord terug. Het pakketje word leuk aangeleverd. Heb er al vaak besteld en het is altijd af! Top site!!!

Top! Makkelijk bestellen en snelle levering!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!