Snel verzonden en heel leuk verpakt

vlotte service, verzorgd. kwaliteit van het product viel een beetje tegen

idem

Super snel geleverd. En mooi ingepakt.

Snelle levering maar zeer trage verwerking retouren

Bestelling werd vlot en correct geleverd. Retourneren is wel gratis maar het duurt wel heel erg lang voordat de terugbetaling geregeld is.

Snelle levering en mooi ingepakt, had een leuke trui besteld maar deze helaas weer retour moeten sturen (was gratis)omdat hij te groot was..

Snel en goed geleverd!

Snel geleverd en prettig ingepakt met persoonlijke boodschap. Ook nog eens mooi merk artikel tegen sale prijs. Erg blij mee.

Artikel was snel verzonden en ontvangen. Retourneren is drama

Nadat ik mijn artikel heel vlot binnen had gekregen, heb ik het direct gepast en was teleurgesteld met hoe het mij stond. Te korte trui en te korte mouwen. Ik heb lange armen. Dus de volgende dag geretourneerd en net zo keurig verpakt als dat ik het ontvangen had. Op maandag 13-01-2025 hebben jullie het retour ontvangen en tot op de dag van vandaag 22-01-2025 heb ik nog geen cent terug ontvangen. Ik heb wel een mail gekregen waarin staat dat mijn status is bijgewerkt als "terugbetaald". Dit is echter helemaal niet waar. Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en tevens mijn laatste. Jammer, want ze verkopen veel leuke artikelen. Echter vind ik het retourproces drama en omdat het om kleding gaat en je online bestelt, hoort dit veel vlotter afgehandeld te worden. Net bericht ontvangen dat ik binnen 1 à 2 dagen het geld op mijn rekening zal hebben staan. Ik zal het maar weer afwachten. Kan weinig anders.

Netjes verzorgd

Keurig verzorgd verstuurd.

Goede snelle levering en voorwaarden

Fijne webwinkel met veel keuze. Alles is netjes afgewikkeld. Helaas artikel retour gestuurd maar geld terug gehad en inzichtelijke procedure

Fijne webshop

Ruime keus, snelle service en ook vaak leuke aanbiedingen. Super!

Artikel was uitverkocht

Het artikel bleek helaas uitverkocht. Ik heb mijn geld snel teruggestort gekregen. Dus de afhandeling was verder goed.

altijd goed

Uitstekende service, snel geleverd, altijd een briefje erbij. Winkel waar ik vaker met plezier iets bestel.

Gevonden wat ik zocht!

Leuke collectie, ruime keuze,snelle levering en superleuk verpakt met een persoonlijke boodschap erbij. Ik word daar vrolijk van! Dankjewel hippe kippe!

Tevreden klant.

Voor de 1ste keer besteld bij Hippekippe. Pakje mooi op tijd geleverd.

Mooie laarsjes van DWRs

Mooie laarsjes besteld en super snel geleverd, bedankt

Super snelle levering

Snel geleverd en leuk ingepakt

Wat een mooie website en vriendelijk personeel. Leuke artikelen en je bestelling wordt heel netjes verpakt met een kleine verrassing erbij. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van alles. Helaas kreeg ik op mijn vraag geen duidelijk antwoord maar ik kon nog eens bellen naar collega die meer kennis had. Volgende keer wellicht 5 sterren:)

Alles goed geregeld.

Je word echt als klant behandeld, je bent geen nummer. Het was mooi ingepakt!

Prima, snel en goed verpakt

Tevreden over de broeken en de snelle service en prima prijs

goede service snelle levering

Alles super snel geregeld en verzonden Was ook mooi verpakt…..

Goede service en snel in huis

Goede service en snel in huis

Heel erg goed

Mijn jas was er al de volgende dag

Mooie merken, snel geleverd

Wat een leuke vrolijke verpakking het was een cadeautje om het uit te pakken!!

Altijd helemaal top!

Altijd klantvriendelijk, behulpzaam en goed en leuk verzonden, zeker aan te raden

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!