Super snelle levering

Super snelle levering Kende jullie niet Maar superrrrr top

Top!!

Altijd snelle verzending! Goede service. Top!!

Studio Anneloes broek gekocht

Studio Anneloes broek gekocht, zeer snelle levering.

??snelle sevice

??snelle service

Prima contact,snelle verzending,helaas�

Prima contact,snelle verzending,helaas retour,maar ook dit was snel afgehandeld

Heel tevreden over hippe kippe!

Snelle levering, producten zijn zoals omschreven en bij de klantenservice werd ik vriendelijk te woord gestaan. Twee van de vier producten gingen retour. Het geld was binnen een week teruggestort. Ook prettig!

Mooie kleding

Mooie kleding, snelle levering en mooi ingepakt

Fijne site

Fijne site, duidelijk en snel bestellen! Zij maken waar altijd zeggen... Keurig netjes ontvang je de bestelling! En ook dat je bestelling er de volgende is! Super, zeer tevreden!!

Snelle levering, goeie retour regeling Met zorg verpakt!

Super service

Super service

Super snelle levering!

Super snelle levering! Klantvriendelijk

Ik neem aan dat het hier gaat om een�

Ik neem aan dat het hier gaat om een bestelling van anderhalve week geleden en niet die van gisteren. Die eerste bestelling was ik helemaal tevreden over, snel en goed afgeleverd met een kleine attentie;Top!!

Volledig volgens afspraak en tevreden�

Volledig volgens afspraak en tevreden product is mijn bestelling geleverd. Op naar de volgende bestelling

Perfecte geregeld

overzichtelijke website, snelle vezending super leuk en met aandacht ingepakt Retourneren kosteloos en snelle afhandeling super geregeld.

Mooie merken

Mooie merken kleding snel geleverd verschillende betalingsmogelijkheden

De franka broek van Studio Anneloes was�

De franka broek van Studio Anneloes was met een paar dagen binnen. Mooi en verzorgd ingepakt. Hij zit als gegoten!

Snelle levering en suoerleuk ingepakt�

Snelle levering en suoerleuk ingepakt en verzorgd!

Fast delivery

Fast delivery! And perfekt dress??

Zoals beloofd door U heb ik de broek�

Zoals beloofd door U heb ik de broek ontvangen en zit perfect. Snelle levering en ik zal beslist meer bestellingen doen. Top!!!!!!

Snelle verzending, netjes verpakt

Mooie kleding

Mooie kleding, snelle service, graag kom ik terug!

Snel en keurig ingepakt geleverd.

Snel en keurig ingepakt geleverd.

Blij

Smiddags besteld volgende ochtend in huis Goede productie beschrijving van de jurk die ik had besteld Mooie verpakt, en een lief briefje erbij Heel blij, dankjewel hippe kippe ??

Snel, netjes en persoonlijk

Snelle levering Keurig verpakt met persoonlijk tintje

Fantastische service!

Fantastische service!! Snelle levering!! Zeer tevreden klant!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!