Hele snelle levering!

Hele snelle levering! De slogan past hier zeker bij, wat je vandaag besteld morgen in huis! De artikelen worden keurig in gepakt met een kaartje met een groet er op en een kersen snoepje bij de verpakking heel attent. En wat ook belangrijk is natuurlijk. Nadat er besteld is krijg je gelijk de bevestiging en het artikel gaat dezelfde dag op de post mits het voorradig is natuurlijk. En de mail voor bezorging met de track en trace code! Een zeer tevreden klant.

Snelle correcte levering in leuke�

Snelle correcte levering in leuke verpakking

Snelle levering. Goed verzorgd verpakt.

Snelle bezorging en altijd weer�

Snelle bezorging en altijd weer superleuk verpakt: een kadootje!

Mooie jurk van Studio Anneloes

Mooie jurk van Studio Anneloes gekocht, prachtig verpakt en snel geleverd. Er zat ook een leuke attentie bij. Hippe Kippe heeft hele mooie items, echt voor herhaling vatbaar ??

Snelle levering met handgeschreven�

Snelle levering met handgeschreven kaartje. Altijd leuk!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, netjes verpakt met een persoonlijk berichtje.

Super-Geweldig-Fantastisch!!!!

Super leuke site en duidelijk. Leuke attentie bij je bestelling. Gewoon een feest om je bestelling binnen te krijgen En leuk en begripvol personeel aan de telefoon gehad Dames ga zo door !!!!!

Ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering, goede kwaliteit, kortom helemaal tevreden.

Ben erg tevreden met mijn aankoop

Ben erg tevreden met mijn aankoop. Ook erg mooi verpakt. In een mooi papier en een snoepje erbij Heel erg leuk.

Snelle levering en als cadeautje verpakttop

Snelle levering en als cadeautje verpakt

Snelle goede service

Snelle goede service! Je word al blij van de verpakking. Ga zeker nog vaker bestellen!

Snelle levering, leuk en goed verpakt. Het was echt een kadootje, er zat zelfs nog een snoepje bij!

Zeer snelle Levering en met een leuke�

Zeer snelle Levering en met een leuke attentie verpakt

Laarzen snel ontvangen waren helaas te klein moest ze retourneren. Zat een hele leuke attentie bij. Retourneren werd ook snel afgehandeld. Had binnen een paar dagen een creditfactuur en verwerking bij klarna.

Leuke webwinkel met leuke merken kleding

Leuke kleding, makkelijk te bestellen, goede service. Ik kom zeker terug!

Snelle levering,keurig verpakt!

Snelle levering,keurig verpakt!

Ik heb een mooie jurk besteld via deze�

Ik heb een mooie jurk besteld via deze site. Een paar dagen later kreeg ik een mooi pakketje (het leek wel een kadootje)met de bestelde jurk. Er is veel zorg en aandacht aan het verzenden besteed en zelf zat er al een retour etiket bij, voor het geval dat�.. Zeker een site waar ik weer wat zou bestellen Ik ben zeer tevreden

Snelle levering, leuk jurkje, blij mee!

snelle verzending

snelle verzending, goed verpakt. had alleen wat moeite met de retourzending.. moest online aangegeven worden en dat is niet mijn sterkste punt

Snel geleverd, duidelijke leveranties en gratis verzenden retour kosten. prima bedrijf

Klantvriendelijkheid met net dat beetje�

Klantvriendelijkheid met net dat beetje meer ??

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Mooie stijlvolle kleding en snel�

Mooie stijlvolle kleding en snel bezorgd!

Snelle levering en veel aandacht voor�

Snelle levering en veel aandacht voor de verpakking. Feestje als je het dan openmaakt. Artikel geheel naar tevredenheid.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!