Snel geleverd. Artikel zoals in omschrijving. Wel erg lange mouwen.

Prima ervaring met Hippekippe!

Super snelle en nette verzending en duidelijk en prettig retourproces. Dus zeker voor herhaling vatbaar!

Feestje

Een pakketje krijgen van Hippe Kippe is een feestje. De verpakking is gezellig en het is een verassing wat er allemaal als extra in je pakketje is bijgesloten. Top.

Prima en lekker snel

Prima en lekker snel

Snel geleverd, prachtig jurkje, prima service!

Snelle verzending

Snelle verzending, leuk ingepakt! Top winkel!

Bijzonder prettig geholpen

Levering gaat netjes en snel. Fijn geholpen door bijzonder vriendelijke dame toen ik er niet helemaal uitkwam met een retourzending. Heel prettig, ik zou zeggen tot een volgende bestelling!

Snelle levering, en bij omruiling zeer behulpzame en vriendelijke klantenservice.

Service

Snelle vlotte service.

Perfect Supersnelle leving,goed verzorgde verpakking

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging Kleding stuk netjes en leuk verpakt

hartstikke leuke webshop

hartstikke leuke webshop. maar beide leveringen pasten net niet mooi. aan jullie ligt het niet !

Goede en snelle levering.mooie kleding van studio anneloes!

Goede en snelle levering Mooie kleding Studio anneloes!

Goede service!

Goede service!

Kledingstuk besteld en de volgende dag�

Kledingstuk besteld en de volgende dag al ontvangen. Top service

Prima service, leuke site, bereid om als het niet goed zou zijn om te helpen.

Degelijke en personelijke service

Tof dat men diverse keren heeft getracht ons zowel telefonisch als per mail te contacteren tot men met ons heeft kunnen overleggen, i.v.m. een probleem rond onze bestelling. Hartelijk bedankt dat men het alsnog gratis naar ons Belgisch adres hebben verzonden. Jammer dat hun software het niet toelaat een verschillend facturatie-(f) als verzendadres(v) op te geven in 2 verschillende landen (blijkbaar wel mogelijk de combinatie NED-NED of BEL-BEL, maar niet BEL(f)-NED(v)). Het is voor mij een absurd en onaanvaardbaar gegeven dat ik voor dezelfde zending naar Belgi� dient te betalen, maar naar Nederland niet, als de pakketdienst van deze laatste letterlijk mijn deur dient te passeren om het pakket in Nederland te af te leveren (Belgisch Koewacht-Nederlands Koewacht).

Klantvriendelijk top!

Snelle levering met attentie. Erg vriendelijk! Eerst gebeld, ook erg vriendelijk te woord gestaan.

Snelle levering, en een feestje om uit te pakken ??????

Nu al een paar keer naar tevredenheid�

Nu al een paar keer naar tevredenheid (online, wegens afstand) goed geslaagd bij Hippe Kippe. Snelle verzending en altijd erg leuk & keurig verpakt met boodschap en kersensnoepje.

Leuke kleren

Leuke kleren, vlotte service. Prima website

Altijd een feestje!

Altijd een feestje om de bij HippeKippe bestelde producten in ontvangst te nemen! :) Snelle levering, mooi verpakt, vaak met een lekker snoepje erbij.

Fantastische service

Ik kwam er tijdens de eerste keer dragen van een shirtje achter dat er een onopvallend gat in de mouw zat dat me bij het uitpakken niet was opgevallen. Zonder problemen mocht ik het shirtje terugsturen en wordt het aankoopbedrag teruggestort. Helaas was het de laatste in mijn maat. Er kan altijd iets misgaan, maar ze hebben het zonder gedoe opgelost. Fantastische service en voor mij reden vaker bij deze webwinkel te bestellen.

Aanrader!

Zeer snelle verzending, altijd kleine lekkernij erbij ??

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!