Altijd helemaal top!

Altijd klantvriendelijk, behulpzaam en goed en leuk verzonden, zeker aan te raden

Snelle bezorging, goede kwaliteit, lieve attentie

Goede service mooi assortiment

Klantvriendelijk bedrijf mooie producten!

Gewoon goed

Snelle levering en keurig verpakt.

Mooi product, super snelle levering

Super snel geleverd. Mooi jurkje.

Super !!!

Prachtig verpakt , snelle verzending.. leuk Briefje met snoepje erbij. Geweldig assortiment , inmiddels verslaafd aan de website Ook heel belangrijk , retourneren ook super makkelijk ! Mijn nieuwe favoriete shopwinkel !!

Snel en goed verzorgd

Snelle levering; altijd een klein extraatje erbij. ;-)

Super.

Snel geleverd en heel mooi ingepakt. Blij met mijn bestelling!

Goed!

Snelle levering, goed verpakt, mooi item en duidelijke aanwijzingen voor retour: niet nodig nu wat de top is prachtig!

Makkelijk iets te retourneren

Heel goed!

Netjes en leuk verpakt. En snelle levering

Een min puntje geen afhaalservice voor bestelling van post.nl Dat is jammer.

Snelle verwerking

Top kleding!

Leuke kleding voor gunstige prijzen.

Fijne medewerkers

Mooie winkels. Prima service en leuke merken kleding met bovendien aantrekkelijke sale.

Snel verzonden

Snel verzonden , gezellig ingepakt met een kleine attentie erbij maar was mij te groot. Net zo snel weer kunnen retouren. Prima service!

Altijd tevreden over hippekippe!!

Geslaagd

In de sale een broek van mijn favoriete merk gekocht. Ook een legging van Sarlini meebesteld, kende ik nog niet. De broek is prachtig en de legging zit ook top. Fijne zachte stof.

Klantvriendelijk

Netjes verzorgd en bezorgd

Super snel geleverd!

Hele fijne online aankoop gedaan tegen een mooie prijs!

Snelle levering, mooi verpakt.

Heel snel geleverd

Een heerlijke en eerlijke winkel

Mooie, leuke en hippe artikelen, snelle verzending en hele correcte afhandeling bij eventuele retourzendingen. kortom, vriendelijk en correct bedrijf.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!