Prachtige jurk

Prachtige jurk, mooie kwaliteit. Snelle verzending.

Super !!!

Super !!!! Ze hielden me duidelijk en goed op de hoogte en mijn gekochte broek was perfect! Erg leuk een kleine verrassing erbij! Dank jullie ik ben er helemaal blij mee PB

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden

Super snelle levering en naar volle�

Super snelle levering en naar volle tevredenheid!

Superleuke website en snelle levering

Broek besteld en de volgende dag keurig binnen. Netjes verpakt. Mooie overzichtelijke website. Ik kom zeker een keer terug. Top.

Prima service met ,leuke attenties�

Prima service met ,leuke attenties erbij zeer netjes verzorgd en mooie collectie!

Super tevreden ??

Netjes geholpen mooi ingepakt kortom super tevreden

Prima service en levert zoals beloofd

Prima service en levert zoals beloofd. Leuke persoonlijke aflevering, met het snoepje en handgeschreven stijl pakbon. Helaas was het jurkje niet helemaal mijn smaak, maar ook het retourneren is zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Snelle levering en gratis retour

Snelle levering en gratis retour

Prima snelle verzending

Prima snelle verzending, binnen 24 uur. Super leuke en verzorgde verpakking.

Heel klantgericht en fijn dat er een�

Heel klantgericht en fijn dat er een fysieke (zeer toffe) winkel is naast de webshop.

Super snelle levering

Super snelle levering! Echt blij met mijn studio anneloes broek lang en kort ??

Super snel en netjes geleverd

Super snel en netjes geleverd

Superfijne en goede service!

Superfijne en goede service!

Goed verzorgd leuke jurk helaas maat�

Goed verzorgd leuke jurk helaas maat niet goed. Maar retour ook netjes afgehandeld

Prima service, blij met mijn nieuwe Studio Anneloes broek!

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Pakje was heel gezellig ingepakt.

Hele snelle en leuke service.

Hele snelle en leuke service. Ook fijn het gratis verzenden. Was dit x alleen niet gelukt, maar ga zeker vaker bestellen. Leuke winkel met mooie artikelen voor iedereen.

Prima service. Vlotte levering. Wanneer de bestelling wordt bezorgd voelt het weer als het krijgen van een cadeautje.

Top geregeld!

Top geregeld!

Top zaak!

Prima service. Houden contact tijdens levering.

Top site

Top site En jullie hadden de broek die ik wilde hebben

Zeer tevreden!!

Goedemiddag beste lezers, Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van Hippe Kippe!! Mvgr, Juul

Kleding mooi verpakt en snel geleverd.

Kleding mooi verpakt en snel geleverd.

Snelle levering, mooie presentatie!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!