Goede service!

Goede service!

Snelle levering, perfect product!

Snelle levering van het juiste artikel

Snelle levering van het juiste artikel, goed verzorgde verzending

Top service!

Top service! Goed bereikbaar, vriendelijk!

Snelle levering, goede service

Super snelle levering top

Super snelle levering top

S'middags besteld en volgende dag in�

S'middags besteld en volgende dag in huis! Mooi ingepakt met iets lekkers erbij. Helemaal top!

Fantastisch! Cadeau voor mijn vrouw heel mooi verpakt, een waar presentje. Voor de kwaliteit moet je m�n vrouw vragen.

Heel tevreden

Heel tevreden! De broek was keurig verpakt. Ook vond ik het heel attent, dat er een bedank bon voor het bestellen bij jullie bijgevoegd was. Fijne Pinksterdagen uit Opende.

Snelle levering, leuk verpakt en ook prettig telefonisch contact

Heel tevreden

Snelle levering en netjes verpakt. Dik in orde!

Top, ben er blij mee

Top, snel en netjes geleverd!

Super fijn geholpen

Super fijn door de klantenservice geholpen, per ongeluk verkeerde kleur besteld! Totaal geen moeite voor de dame om even om te wisselen! Pakket snel ontvangen en ook nog erg leuk verpakt met lieve kaart.

Super website

Super website, mooie merken , zeer snelle service!!

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop! Service is super. Ik ben een tevreden klant.

Snelle levering, leuk verpakt. Heb de broek geretourneerd en had snel weer m�n geld op m�n rekening!

Prima services

Prima service!

??????????????????????????

??????????????????????????

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf Nette levering Leuke merken verkopen ze Kortom top !

Vlotte levering en netjes verzorgd.

Vlotte levering en netjes verzorgd.

Je wordt super op de hoogte gehouden�

Je wordt super op de hoogte gehouden van je levering! En dan ontvang je ook nog eens een leuk en persoonlijk pakketje!

Zeer goede en snelle service.

Zeer goede en snelle service.

Fijne winkel om online te shoppen

Fijne winkel om online te shoppen. Vlotte, correcte levering. Top

Altijd erg tevreden qua bestelling en�

Altijd erg tevreden qua bestelling en levering en snelle terugbetaling. Zit altijd een persoonlijke naam bij wie het heeft ingepakt en lekkere kersen lollie ??

Trackingcode van pakket die ik van�

Trackingcode van pakket die ik van jullie had gekregen klopte niet en pakket leek er na 3 dagen nog steeds niet ontvangen bij PostNL Na vriendelijk tel contact met uw bedrijf bleek het pakket de volgende dag al op het postadres afgeleverd zijn. Dus prima telefonische afwikkeling jammer van de foute trackingcode.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!