Voor het eerst bij HippeKippe besteld�

Voor het eerst bij HippeKippe besteld en mijn indruk is erg positief! Mooie website, snelle afhandeling en duidelijke terugkoppeling over afhandeling bestelling. Ik ga zeker vaker naar HippeKippe!

Jurkje gekocht bij Hippe Kippe

Snelle levering en prima afgehandeld,omtrent terugsturen en betalingen.

Heel snel bezorgd

Heel snel bezorgd, mooi ingepakt met een aardig berichtje erbij. De kwaliteit is altijd heel goed!

Snel bezorgd, super!

Ik bestel mijn favorieten merk studio�

Ik bestel mijn favorieten merk studio Anneloes altijd bij hippe kippe . Ben toevallig via internet bij deze winkel uitgekomen bestelde eerst ergens anders maar de bezorging is top altijd netjes ingepakt en altijd suprise erbij maar waar ik het voor doe is ook die retourlabel die ze erbij doen en gratis retouneren zeker in deze coronatijd waar je nergens terecht kunt. Ik ben een heel tevreden klant????

Snelle levering en prachtig verpakt!

Snelle levering en prachtig verpakt!

Snel geleverd en mooi ingepakt

Snel geleverd en mooi ingepakt

Snelle bezorging en topkwaliteit�

Snelle bezorging en topkwaliteit kleding! Helemaal tevreden !

Snelle levering. Goed verpakt. En alles goed overzichtelijk als je het retour wilt sturen. Daar geen gebruik van gemaakt want de kleding zat perfect. Bestel volgende keer zeker weer bij Hippe Kippe

Snelle levering Ben zeer tevreden met de bestelde producten

Geweldige service

Hoewel de bestelde jurk helaas niet goed uitpakte, was het retourneren geen enkel probleem. Een goede retourenvelop met zelfs een retouretiket! W�t een geweldige service. Compliment!!

Netjes en snel opgelost

Compleet iets verkeerds ontvangen maar super netjes en snel opgelost!

Prima levering

Prima levering. Netjes verpakt, goede webshop.

Snelle levering! Goede communicatie. Verzorgd pakket met leuk kaartje. Ga hier zeker vaker bestellen!

Erg vlot en correct

Erg vlot en correct

Snelle bezorging top verpakt en�

Snelle bezorging top verpakt en telefonisch word je super vriendelijk geholpen

Zeer tevreden!

Snelle, goed verzorgde levering! Retourafhandeling n.a.v. levering meerdere maten ook snel afgehandeld. En, heel belangrijk: een leuke collectie!

Goede service!

Goede service!

Fijne webshop

Fijne webshop. De jurk die ik bestelde was iets te klein. De volgende dag had ik een maatje groter al in huis. Keurig verpakt en verzorgd!

Keurig verpakt

Keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden. Snelle levering

mooie spullen snel verzonden

mooie spullen snel verzonden, indien niet goed is terug sturen geen probleem

artikel op voorraad

artikel op voorraad, Snelle levering, leuk en goed verpakt

Ik bestel niet graag van internet maar �

Ik bestel niet graag van internet maar Hippe Kippe is mij prima bevallen

prima service

retour zonder problemen

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!