Gemakkelijk bestellen via de App

Gemakkelijk bestellen via de App, duidelijke communicatie en supersnelle levering. Ook retourneren en telefonisch contact opnemen verloopt zeer soepel, heel snel geld terug gestort gekregen! Top!! Hippe Kippe!!

Prima verzorgd

Zeer tevreden over de afronding van de bestelling

Zeer tevreden!

Snelle levering, mooi verpakt, leuk om te ontvangen en uit te pakken! Alles prima:-), vooral nu nog fijner omdat een retourzending nu ook gratis is, mocht er een keer iets niet passen.

Goede service en snelle bezorging????

Goede service en snelle bezorging????

Snelle levering goede service!

Snelle levering goede service!

Super persoonlijk

Ik had een jurkje van Studio Anneloes besteld. Ik had binnen 2 dagen het pakketje al binnen. Het was mooi ingepakt, als een cadeautje met een handgeschreven boodschap erbij. Super persoonlijk.

Snelle levering van bestelde artikelen�

Snelle levering van bestelde artikelen en lief briefje erbij. Top!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, perfect ingepakt. Persoonlijk tintje. Kortom: TOP!

Mijn bestelling is heel snel en�

Mijn bestelling is heel snel en accuraat uitgevoerd.

Heel leuk ingepakt

Heel leuk ingepakt! Een cadeautje ??

Fijne site

Fijne site, snelle levering! Super leuk verpakt; er is echt aandacht aan besteed!

Helemaal top!!

Helemaal top!! Snel in huis. Groetjes wendy

Kom steeds terug

Uitgebreide collectie van studio Anneloes. Ik kom steeds weer uit bij Hippe Kippe. Snelle levering.

Mijn bestelling was zeer snel geleverd; de volgende dag kreeg ik het al binnen. Ik had mijn bestelling retour gedaan en ik kreeg netjes een mail over de afhandeling daarvan. Dank voor de goede service.

Alleen al van de verpakking werd ik op�

Alleen al van de verpakking werd ik op slag vrolijk! En ook erg blij met mijn broek.

Mooie kleding,goede service

Mooie kleding,goede service

Een cadeautje!

Alleen maar goede ervaringen. Mooie artikelen, snel verzonden en mooi ingepakt. Het voelde alsof ik een cadeautje aan het uitpakken was. Ga zo door!

Fijn winkelen

Goede service, snelle levering en leuk verpakt. Zeer klantvriendelijk met een persoonlijk tintje

Zeer snelle levering en leuke blouses.

Zeer snelle levering en leuke blouses.

Eindelijk een shop waarbij je ook makkelijk kunt retourneren

Makkelijk besteld, snel geleverd en heel goed retour beleid!

Ik heb een aantal maal bij Hippe Kippe�

Ik heb een aantal maal bij Hippe Kippe kleding besteld en dat ging altijd snel, foutloos en met een heel leuk kaartje bij het openen van het pakketje. Kortom, ik ben fan!

Betrouwbaar

Snelle service, achteraf betalen mogelijk, mooie kleding

Zeer snel en leuk verpakt

Zeer snel en leuk verpakt. Alles keurig geregeld

Top gedaan!!??

Top gedaan!!??

Super broek

Super broek! En razend snel geleverd!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!