Tip Top

Tip Top. Schneller Versand, tolles Kleid. Ich bin begeistert.

Supersnelle levering en leuk ingepakt

Supersnelle levering en leuk ingepakt! Word ik blij van.

Snelle service, mooi verpakt met een vriendelijk berichtje erbij!

Met zorg verstuurd

Goede service, met zorg ingepakt. Ik zou zeker vaker hier bestellen

Snelle service ????

Snelle service ????

Prima levering

Prima levering

Een heus cadeautje! :-)

Bestellingen van Hippe Kippe worden niet alleen steevast binnen de kortst mogelijke tijd geleverd, ze zijn ook nog eens altijd met zorg en aandacht ingepakt. Met een leuk briefje erbij, soms zelfs met een kleine attentie. Ik voel me altijd een beetje jarig als het pakje bezorgd wordt, je ontvangt echt gewoon een heus cadeautje! :-)

Snelle levering en uitstekende�

Snelle levering en uitstekende klantenservice. Leuk ingepakt bovendien en bij eventueel retour, supersnelle en correcte terugbetaling

Snel en gewoon goed!

Snelle bezorging, leuke verpakking! Gebruiksvriendelijke website

Goede levering ! Aardige persoonlijke touch

Goede levering !

snelle servive meteen geleverd leuk�

snelle servive meteen geleverd leuk kaartje en presentje studio annaloes overal te bestellen maae eerst kijken bij n hippe kip hoge gunfactor

prima service

prima service, snel in huis en mooi verpakt

Zeer snelle en correcte levering met�

Zeer snelle en correcte levering met een kleine attentie erbij. Wordt zeker gewaardeerd!

S middags besteld en de volgende dag al�

S middags besteld en de volgende dag al binnen! Super leuk verpakt, net een cadeautje!

Snelle en keurige levering met een�

Snelle en keurige levering met een leuke attentie. Echt top! Een kadootje.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, doet wat het belooft. Duidelijke communicatie en snelle levering! Bovendien had ik een leuke korting ook nog.....

Snelle levering. Goed en makkelijk retourbeleid. Tevreden.

Prima product

Prima product! Duurde wel lang voordat ik het in huis had, maar denk dat dit eerder aan de vervoerder ligt.

Super service.

Super service.

Vlot en probleemloos

Vlot en probleemloos

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Spullen goed ingepakt!

Keurige service

Keurige service

Voor de eerste keer besteld bij Hippe Kippe

Voor de eerste keer besteld bij Hippe Kippe binnen een dag geleverd zeer tevreden

Eerste bestelling. Goede ervaring mee.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!