Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Bij (gedeeltelijke) retour zending accurate en snelle actie. Aanrader voor online bestellingen!

Helpdesk zeer goed bereikbaar, heel vriendelijk geholpen. Prettige webwinkel!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en mooi verpakt

Snelle service. Na 1 dag artikelen al in huis. Ook snelle terugbetaling na terugsturen van broek. Top webshop!

Super blij met mijn Studio Anneloes�

Super blij met mijn Studio Anneloes broekje en wat leuk verpakt echt een cadeautje zo !

Snelle goede service

Snelle service, mooi ingepakt!

Snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit!

Goede website

Goede website, snelle verzending van je bestelling

Beschadigde laarzen

Beschadigde laarzen.. Teurg sturen voor mij geen optie omdat ze niet meer leverbaar zijn. En wil ze wel heel graag. Dus een korting op de laarzen of een tegoedbon oid. Zou op zn plaats zijn. Maar dat wordt niet gedaan. Heel jammer en vind t geen service. Want wat gebeurt er met de laarzen waar een snee in zit.. Die kun je niet meer verkopen...

Proces aankoop en retour

Helaas had ik zelf een verkeerde broek besteld dus moest het weer retour maar het gehele proces van aankoop tot ontvangst was keurig, snel en netjes geleverd. Het proces aangaande de retourzending was meer dan duidelijk en snel afgehandeld. Keurig!

Netjes ingepakt en conform afspraak�

Netjes ingepakt en conform afspraak bezorgd. Prima!

Snel in huis

Snel, degelijk verpakt en prachtig vest. Blij!

Mooie kleding

Mooie kleding, goede en snelle service. Ook bij retourneren!

Erg tevreden

Ben erg tevreden over de goeie en snelle service. En het vertrouwen dat gesteld wordt.

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle en perfecte levering.

Top!!

Keurig verpakt, keurig bezorgd, helemaal top!!!

Super snelle levering dus echt een hele�

Super snelle levering dus echt een hele goede service

Super snelle levering

Super snelle levering, mooi ingepakt zonder kreukels en een lief bedankje erbij ook wel eens leuk in deze Corona tijd.

Service met een persoonlijk tintje.

Snelle en goede service. Met een persoonlijk tintje.

Goede afwikkeling van de bestelling

Goede afwikkeling van de bestelling

snellle levering

snellle levering, gratis after pay, goed produkt

Prima geregeld

Prima geregeld. Alles naar wens .

Leuke website met mooie merken

Leuke website met mooie merken Ik ben zelf Super fan van Fabienne chapot. Gelukkig hebben jullie die ook Altijd mooi verpakt, netjes verzonden, Dus top ! Als ik 1 tip mag geven ; klein dingetje stikker voor retour erbij doen is net ff makkelijker vind ik persoonlijk. Lieve groetjes, Jessica

Vlot geleverd

Vlot geleverd, heerlijke broek

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!