Snelle en keurige levering!

Snelle en keurige levering!

Mooie kleding en snelle levering!

Mooie kleding en snelle levering! Zeer tevreden!

Vlotte afhandeling van bestelling met betrouwbare tracking.

Order besteld maar nog niet geprobeerd.

Super service

Super service

makkelijk te bestellen fairwair, snel geleverd, fijn

Kadootje

Het is net of je een kadootje ontvangt en als je vragen hebt zijn ze makkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader.

Precies zoals gevraagd

Leuke spullen, snel geleverd & super leuk verpakt

Vlotte levering met een leuke attentie!

Prima verzorgd met een kleine verrassing

Het Geisha vest is van mooie kwaliteit, is door Hippekippe heel netjes en zorgvuldig verpakt. Levering snel, volgens afspraak.

Duidelijke site, snelle levering!

Al jaren fan, duidelijke site, snelle levering!

Hele snelle levering en fijne site. Maar vooral het kaartje met persoonlijke tekst en de snoepjes erbij, helemaal top!!

Top snel en mooi ingepakt

Snel verstuurd Duidelijke website

Snel

Snel levering

Snelle kevering

Snelle levering en een leuke attentie bij mijn bestelling.

Top kwaliteit

K-disign jurkje besteld. Volgende dag al in huis. Zorgvuldig en mooi verpakt. Beter kan niet, chapeau!

Super fijne winkel

Hippekippe is een winkel met mooie kleding. De medewerkers zijn aardig en geven echt goed advies. Wat ik fijn vind is dat ze eerlijk zeggen wat je niet staat en komen dan met iets anders en vaak is dat dan ook spot on. Een kleine tip: neem ook een goedkoper merk op in jullie assortiment. Ik winkel het vaakst in Terborg.

Snelle levering, goede prijs en persoonlijk kaartje

prima levering

mooie jurk!

Goed en betrouwbaar

Veel keus, mooie merken, goede informatie en duidelijkheid over de levering. Topptie

prachtige winkel met mooi kledingkeuzes

prachtige kledingstukken gekocht

Een fijne webshop met veel merkkleding! Ik heb er al geregeld gekocht! De service is geweldig! En de verzending is snel en te controleren door de track en trace! Ik ga zeker de volgende keer weer bij Hippekippe bestelllen.

Eerste keer dat ik een bestelling had geplaatst. Ik kende deze webshop nog niet, maar het jasje dat ik graag wilde was hier het allergoedkoopst. Nadat ik had besteld kreeg ik het pakketje binnen 4 dagen. Goede sale in de webshop dus wil zeker vaker bestellen!

Fijne webshop snelle verzending

Goede service en fijne communicatie

Warme persoonlijke service

Professioneel bedrijf met mooi assortiment en zelfde service

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!