Fijne (web)winkel

Fijne webwinkel om iets te bestellen. Ruim assortiment en nog echt persoonlijk contact mogelijk als er een probleem is. Top!

Deze winkel heeft een prachtig assortiment!

Er is veel te kiezen uit een groot assortiment betaalbare merkkleding. Mooi aanbod en regelmatig goede aanbiedingen waar ik regelmatig gebruik van maak. Zowel online als in een van de vestigingen. Levering is snel en retourneren idem dito geregeld!

fijne webshop!

makkelijk in bestelling en snel geleverd

mooie spullen

Mooie kleding, snelle verzending ;-)

Super snelle levering en leuk verpakt

Super snelle levering en leuke verpakking

Een mooie webwinkel, snelle levering en leuk verpakt met een zeer vriendelijk bedankje .

Snelle levering en adequate klantenservice

Aan de telefoon direct geholpen met mijn probleem, waarna ik verder kon met bestellen. Bestelling was er direct de volgende dag.

Prima !!!!!!

Snelle reactie en aflevering ! Goed op de hoogte gehouden over t proces.

Snelle levering. Wat leuk verpakt ook. Super. Helaas wel te klein. Dus terug moeten sturen..

Snelle levering, goed verpakt

Artikelen zoals besteld

Super service

Heel sociaal personeel ! Goede service

Geen bevestiging van verzending en geen reactie op mijn mail

Zaterdags besteld, Status van bestelling bleef maar op word verwerkt staan. Mail over gestuurd met de vraag of het wel allemaal goed ging? Daar kreeg ik geen antwoord op. Pas vrijdag werd artikel geleverd

Teleurstellende afhandeling klacht

In een vestje dat ik 2 weken geleden kocht, was een van de zakken niet gestikt. Ik stuurde direct een mail naar de klantenservice met het verzoek om tot een passende oplossing hiervoor te komen. Na 1 week belde ik omdat ik nog geen reactie had. Twee dagen later was de oplossing dat ik het vestje terug zou sturen. Daarop stuurde ik een mail dat ik terugsturen geen passende oplossing vond. Ik dacht zelf meer aan een kleine bijdrage om het te laten maken bij een naaister. Dit zou overlegd moeten worden met de leverancier van het vestje. Ik zou de zelfde dag nog antwoord krijgen of anders de volgende morgen. Dat is al weer 1,5 dag geleden. Ik begrijp niet zo goed waarom dit zo moet gaan. Op deze manier zijn er alleen maar meer kosten en verspilling…

Super service!

Super service!

Eerste keer besteld en gelijk blij

Ik heb voor de eerste keer besteld en kreeg super snel mijn pakketje. Het was mooi en vooral leuk verpakt waardoor het net een kadootje was.

Snelle en leuke verzending

Het pakketje is snel verzonden en leuk verpakt. Het retourneren is niet gratis maar wel goedkoper en makkelijker dan wanneer je het zelf moet regelen. Goede collectie.

Mooie site, snelle levering

Eerste keer hier besteld, maar dat ga ik zeker vaker doen!

Zeer snelle levering in een super leuke verpakking

Jammer dat de app weg is

Prima geregeld

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle en goed verzorgde levering, top.

Snelle en goed verzorgde levering, top!

Zeer tevreden met de blouses wat ik gekocht heb

Dit is de eerste keer dat ik iets gekocht heb bij Hippekippe, en tevreden.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Snel geleverd mooi verpakt

Mooi product voor n redelijke prijs

Snelle nette service

Mijn broek is met 1 dag netjes bezorgd

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!