Goed aanbod van artikelen en online snelle levering

Gelukkig was dit het enige bedrijf dat een shirt van Helen Hart in mijn maat beschikbaar had. Ik had dit artikel 2 dagen voor kerst besteld en had het niet meer verwacht voor de kerst maar dit is toch gelukt! Dank je wel Hippe Kippe!

Perfect!

Wat een cadeautje om de kleding te ontvangen, zo netjes/snel en leuk verpakt!

Leuke website, veel merken. Snelle en nette verzending.

Supersnelle levering

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering

Bijzondere en kleurrijke kleding

Springt eruit als webwinkel door het aanbod, de mooiste kleding van mooie merken. Uitstekende service.

Goede en snelle service

Zondag voor kerst mijn kleding besteld en dinsdag al in huis was er zeer blij mee.

Snelle service en retour ging snel en makelij zonder kosten. Ga zo door

geweldig

De broek die ik wilde hebben was mooi afgeprijsd en werd meteen verzonden. Top.

In 1 woord: uitstekend!

Van bestellen tot leveren, prima en vlot geregeld. Kleding mooie kwaliteit dus Top!

Snelle en betrouwbare levering.

Snel en keurig geleverd

Mijn eerste bestelling bij Hippe Kippe. Snel geleverd ondanks dat het vlak voor Kerst was. Top!

Top service!

Fijne winkel

Veel keuze en snel verzonden!

Snelle levering!

Ondanks drukte rondom de feestdagen gegarandeerd een snelle levering. Netjes en verzorgd afgeleverd.

Snelle service. Prachtig pakketje. Ik ben blij met mijn aankoop

Goede ervaring

Snelle levering en ruim assortiment

Mooie kleding en snelle reacties

Volgens verwachting en meer…

Hippekippe heeft een mooie collectie, met meer dan voldoende keuze. Uitgekozen, besteld en de volgende dag al binnen! Kleding valt prima op maat en is helemaal naar wens… net als de rest.

Vertrouwd adres

Mooie kleding!

Heerlijke klantvriendelijkheid en super snelle afhandeling

Fijne webshop

De bestelling naar wens geleverd

Leuk ingepakt en super snel ontvangen, echt top

Super snelle lever

Fijn bedrijf, goede service

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!