Mooie jurk

Mooie jurk, snelle levering! Blij mee

Een snelle en correcte levering

Een snelle en correcte levering

Prima levering.

Prima levering.

Hele fijne en goede service.

Hele fijne en goede service. Geen gedoe en eerlijke mening.

Goede service, snelle levering en leuk briefje erbij. Dankjewel !

Top service en levering

Top service en levering

Soepel bestellen en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd. Leuke shop.

Top zaak

Top zaak, mijn bestelling netjes en snel ontvangen, helaas was de broek te groot en retour gestuurd. Vervolgens een hele snelle nette afwikkeling van het retour

Top service, mooi verpakt. Echt een cadeau voor mezelf :)

Snelle verzending

Snelle verzending. Reageert ook snel op mailberichten. Leuke verpakking.

heel netjes behandeld en het is super�

heel netjes behandeld en het is super gezellig ingepakt echt een kadootje

Snelle levering en kwalitatief goede�

Snelle levering en kwalitatief goede kleding en in mijn geval schoenen. Ben er weer blij mee.

Ontzettend fijn �n heel servicegericht�

Ontzettend fijn �n heel servicegericht dat de aardige medewerkster die ik aan de telefoon had, zelf de laarzen wilde passen om er achter te komen of deze �groot� of �klein� zouden vallen. Ik maakte daardoor de juiste (maat)keuze. Moet je wel dezelfde schoenmaat hebben natuurlijk ;-)

Prima en snelle levering.

Prima en snelle levering. Enige minpuntje dat het retourproces wat ingewikkeld is, met aanmelden via de website. Maar niet onoverkomrlijk

Geweldig! ben heel tevreden met de service van Hippe Kippe,snel bezorgd en leuk verpakt ;-)09049

Leuke site met mooie producten

Leuke site met mooie producten! Vorig jaar per toeval ontdekt en blij mee. Jammer dat de eventuele retouren niet naar een antwoordnummer gestuurd kunnen worden.

Fijn contact

Laarzen besteld helaas te groot..Kon ze gratis omruilen voor een maatje kleiner. Nu hopen dat de maat kleiner wel past.

service en contact niet blij mee

service en contact niet blij mee

Hippe Kippe begrijpt hoe je als klant gezien wilt worden.

Ik had het geluk dat bij Hippe Kippe de jurk van King Louie, die ik zo mooi vind, met korting te koop was. Deze samen met 2 dikke panty�s besteld. Al snel ontving ik het pakket die er als een cadeautje uit zag. Superleuk en zorgvuldig verpakt met een heerlijke Tony reep als extraatje. Hoe leuk is dat! Ik zeg; tot een volgende bestelling.

Super leuke spulletjes en tijdens de�

Super leuke spulletjes en tijdens de solden goede afprijzing. De levering, zelfs naar Belgi� duurde maar 2 dagen. Goede communicatie. Ik ben zeer tevreden.

Snel verzonden

Snel verzonden, de kleding was keurig verpakt. Heel tevreden.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Niks

Alles goed in orde

Keurig verzorgd pakket

Keurig verzorgd pakket. Zending kwam laat binnen, maar dat lag aan de bezorging. Artikel is naar wens.

fantastisch

De naam alleen is fantastisch! Mooi aanbod en goede service.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!