Zeer tevreden en snelle levering

Zeer tevreden en snelle levering, ondanks de drukke maand.

Keurig bezorgd en leuk verpakt ook de�

Keurig bezorgd en leuk verpakt ook de jumpsuit rood is een topper

Mijn bestelling was mooi verpakt en�

Mijn bestelling was mooi verpakt en zeer snel geleverd. Ook een prima communicatie na plaatsen van bestelling.

Ben tevreden over de snelle levering en�

Ben tevreden over de snelle levering en zo leuk verpakt komt echt als een cadeautje binnen

Goede service, fijne winkel

Netjes ingepakt

Netjes ingepakt, alles op tijd, ik zou hier zeker nog eens iets bestellen ??

Altijd snel in huis- ingepakt als�

Altijd snel in huis- ingepakt als kado- feest om het te krijgen.

snelle nette levering

snelle nette levering

Had een mail gestuurd over de�

Had een mail gestuurd over de retourzending, maar kreeg geen antwoord terug, jammer! Maar de retour was wel verwerkt zag ik later op mijn mail. En dat je kosten voor retourzending kwijt bent, als ik dat van tevoren geweten had, had ik geen bestelling gedaan, niet gezien. Jammer, vind het een leuke shop!

Mooie spullen, lekker snel geleverd.

Prachtige Uggs met hele sympathieke korting gekocht. Heel blij mee!

Tevreden klant

Snelle levering, netjes ingepakt Ik ben super tevreden

Geboft met Tony Mora laarzen bij de Hippe Kippe!

Snelle levering, ondanks de Corona tijden, en met de PostNL. Altijd goede service met de PostNL. De Tony Mora leren cowboy laarzen zijn erg mooi, van een kwaliteit die je zou verwachten van dit merk - mooi leer buiten en binnen, mooi afgewerkt, prima pasvorm, mooie leren zool met merk gravure. De voetvorm is ietsje smaller dan bijv die van Old Gringo laarzen, maar niets knelt. Je voet glijdt ook niet heen en weer in deze laarzen. En een mooie prijs bij de Hippe Kippe!

Snelle service met een persoonlijk kaartje, erg leuk!

...............

Supersnel en heel vriendelijk

Supersnel en heel vriendelijk

Ik vind hippe kippe een geweldig�

Ik vind hippe kippe een geweldig bedrijf met fantastische service hele snelle levering en waanzinnige leuke collectie. Koop er graag voor mij een dikke 10!

Mooi verpakt met een lieve kaart top!

Mooi verpakt met een lieve kaart top!! ??

De levering was snel

De levering was snel. Ik vind alleen de info op de site over de producten te beknopt en daardoor vind ik het online winkelen niet prettig. Maw; ik koop er alleen als ik het product al ken.

Pakketje snel en goed verzonden.??

Pakketje snel en goed verzonden.??

Fijne shop

Fijne shop. Snelle levering.

Top bedrijf

"Niks op aan te merken alles is van goeie kwaliteit en de levering was top!

Super geregeld

Super geregeld, vlot geleverd ondanks de feestdagen

Zeer tevreden!

Prettige website, overzichtelijk. Snelle bevestiging via mail na bestelling en ook een bericht van verzenden. Binnen een paar dagen had ik de bestelling, leuk verpakt, ontvangen. Zeer tevreden!

Perfecte service

Perfecte service

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!