Bestelling zeer snel ontvangen en aan�

Bestelling zeer snel ontvangen en aan verzending wordt aandacht besteed door middel van leuke kaart.

Snelle levering. Produkt zoals beschreven.

Ik kreeg maar de helft van mij

Ik kreeg maar de helft van mij. Bestelling En moest vervolgens 7,50 betalen Om die helft weer terug te sturen Nu maar hopen dat ik al mijn geld terug krijg Nog niets gezien gaat om meer dan 100 euro Bedankt voor jullie reactie Ik zie graag de mail tegemoet Van eerder geroutineerde pakketten heb ik die al Vandaar mijn zorgen

leuke prijs en goede service

leuke prijs en goede service

Perfect Netjes verpakt Lekker snel

goed product

goed product, alleen jammer dat in eerste instantie 1 schoen alleen in de doos zat...na een na levering kwam er de andere schoen??

Snelle en nette afhandeling

Snelle en nette afhandeling. Leuke items en betalen via after pay.

Snelle levering met leuke attentie.

Snelle levering met leuke attentie.

Geweldige service en prachtige�

Geweldige service en prachtige artikelen!

Helaas toen ik Mn jurkje bestelden�

Helaas toen ik Mn jurkje bestelden stond er dat hij in voorraad was ,maar na enkele dagen nog niks gekregen te hebben ben ik maar eens gaan bellen en was hij uitverkocht De verkoopster heeft nog wel geprobeerd of hij nog leverbaar was maar nee Jammer

Snel geleverd en leuk verpakt

Snel geleverd en leuk verpakt, echt een kadootje.

Snelle levering. Mooi en netjes verpakt. Op een vraag van mij werd meteen telefonisch contact opgenomen. Erg persoonlijk en dat voor een webshop.

Product snel in huis

Product snel in huis, mooi verpakt en goede service.

Na een mavo super service met�

Na een manco, super service met omruiling. Mooi verpakt en snel geleverd.

Snelle verzending

Snelle verzending. Goede communicatie rondom verzenden.

Vlotte levering

Vlotte levering, leuk verpakt ook!

Erg tevreden en ondanks drukte snel mijn bestelling ontvangen.

Vriendelijke mensen en mooie producten.

Vriendelijke mensen en mooie producten.

Zeer snelle verzending

Uitstekend product dat zeer snel en in goede verpakking verzonden is.

Blij met mijn eerste aankoop bij Hippe�

Blij met mijn eerste aankoop bij Hippe Kippe!

Superleuke kleding en snel geleverd.

Superleuke kleding en snel geleverd.

Wat een superfijne winkel en topservice!

Wat een superfijne winkel! Heel mooie spullen en goede aanbiedingen. Toen ik 2 verschillende maten van Colmar had besteld en dat bij de bestelling aan had gegeven, werd ik gebeld. Ze hadden voor me gepast en adviseerde maat 40 te nemen. De andere werd meteen teruggestort op mn rekening. Het paste perfect! Wat een top service!

Goed! Bestelling kwam snel binnen.

Erg lange levertijd

Erg lange levertijd, bijna een week

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!