Super snelle service en keurig verpakt

Mooi product en snelle levering

Ben heel tevreden

Ben heel tevreden

Blij met mijn schoenen

Blij met mijn schoenen! Snelle levering en fijn dat je kan betalen met after pay, waardoor je eerst kan bekijken of het product aan de verwachtingen voldoet.

Tevreden

Bestelling snel ontvangen, retour was ook snel verwerkt! Top! Ik was ?? tevreden.

mooie webshop en prima service!

mooie webshop en prima service!

Mooi vestje van King Louie besteld. Snelle levering. Goede service.

Volgende dag in huis

Volgende dag in huis, top service! En blij met de aankoop.

Fijne overzichtelijke webshop, goede service

Fijne overzichtelijke webshop. Ik heb onlangs een jurk besteld bij Hippe Kippe. Lekker snel een bestelling kunnen plaatsen dankzij de optie Afterpay. De eerstvolgende werkdag verzonden. Netjes verpakt aangekomen. Helaas was het model niet het juiste voor me dus de jurk weer retour gedaan. Retourprocedure was duidelijk en alles werd snel afgehandeld. Ook in het verleden positieve ervaringen. Zocht naar een shirt dat niet meer op voorraad was maar werd gebeld toen er een retour kwam. Top service!

Top winkel. Aardig personeel

Top! Leuke winkel en zeer aardig en behulpzaam personeel.

Goede overzichtelijke site en snelle levering

Top snelle levering

Top snelle levering

Snelle levering en heel tevreden over�

Snelle levering en heel tevreden over het geleverde product.

Uitstekende service met een kleine�

Uitstekende service met een kleine persoonlijke twist

In de sale de allerleukste blouse van�

In de sale de allerleukste blouse van Bella Dahl! Goed geprijsd en snel bezorgd.

Super snelle levering en netjes en leuk�

Super snelle levering en netjes en leuk verpakt.

Prima service en snelle levering met�

Prima service en snelle levering met een lekker presentje erbij in! Artikel zag er goed uit en uitstekend verpakt.

a frenchy�

I'm french and it's the first time that I buy on this site Hippe Kippe. I'm so happy the item King Louis was superb and a very good communication for the send. It's a site very serious. Thank you.

Snelle levering als je via de website�

Snelle levering als je via de website besteld. In de winkel is het altijd gezellig en je komt er niet naar buiten met lege handen!

Helaas gaatje maar retourzending is�

Helaas gaatje maar retourzending is echt top ook. Een 10!??

Jullie hebben een mooi assortiment

Jullie hebben een mooi assortiment. Jammer dat de kleur van de mondmaskers al snel vervaagden.

Mooie collectie,zeer klantvriendelijk en goede service .

Mooie collectie, zeer klantvriendelijk en goede service .

Fijne webwinkel

Leuk jurkje besteld, en de volgende dag al in huis echt een kadootje zo mooi ingepakt. Ik bestel al langere tijd bij Hippe Kippe en ben zeer tevreden, ga zo door??

Nou ik heb 2 keer bij hippe kippe�

Nou ik heb 2 keer bij hippe kippe besteld. Super . Volgende dag al in de bus . Leuk verpakt als een kado en ook nog lief kaartje erbij met een stuk chocola. Is allemaal extra boven op de gewone service. Toppie in deze rare tijd. ????

Goede snelle service

Goede snelle service

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!