Aardig bedrijf met mooie items

Kwalitatief perfect. Bij normale drukte, snelle levering. Zoniet, ligt het meestal aan post.nl. . Altijd een leuk bedankje erbij

Besteld, maar toch niet beschikbaar. Of wel…

Ik bestelde een jas met een leuke korting. Na een paar dagen kreeg ik bericht dat de jas er toch niet was en werd het bedrag teruggestort. Kan gebeuren. Toen ik vervolgens op de website keek was de jas gewoon weer te koop in de maat die ik besteld had. Maar dan zonder korting. Matig hoor. Wees dan eerlijk en transparant. Dan was ik nog eens teruggekomen. Nu niet.

Snel ontvangen en in goede staat!

Blij met mijn aankoop en levering.

Fijne webshop, snelle levering

Groot aanbod van kleding van diverse merken. Fijne duidelijke webshop, snelle levering.

Snel en leuk ingepakt

Geweldige service!

Super tevreden! Dank!!

Snel en goed

Snelle levering, zoals omschreven

Alles top!

Snelle verzending, netjes verpakt en blij met mijn kleding!

Slecht

Schoenen besteld , naar een aantal dagen maar contact opgenomen, bleek dat de schoenen niet verstuurd waren . Waren ook niet meer opvoorraad . Jammer dat ik niet op de hoogte gesteld werd dat deze schoenen niet meer leverbaar zijn .

Snelle levering, leuk verpakt en ook nog korting!

Zie boven

Juiste service en kostenplaatje

super

de spullen worden netjes en op tijd geleverd met de juiste informatie.

Snelle levering en leuk kaartje erbij

Snelle levering volgende dag met een leuk kaartje erbij

Duidelijke website Snelle bezorging Makkelijk bereikbaar

Superleuke spullen en altijd snel geleverd!

Ik heb al een paar jaar superleuke spullen bij jullie besteld en alles gebeurt correct en met aandacht!

prachtige kleding

Fijne webshop en snelle levering!

Fijne duidelijke webshop met super merken

Snel de bestelling binnen... super.leuk ingepakt met snoep en een kaart

Super snelle verzending, cadeautje om uit te pakken

Snel verzonden, netjes op de hoogte gehouden van de verzending en het pakket pakt uit als een cadeautje met een lief berichtje en wat lekkers. Wat wil een mens nog meer

Bij mijn afhaalpunt was iets mis gegaan, wat doet HippeKippe: lost het supersnel op en stuurt het naar mij privé-adres, TOP!

Nikkie Tassie Pull Creme KL

Mooie trui voor een betaalbare prijs! Snelle aflevering

Snel geleverd!

Lang gezocht naar de blazer van Nikkie in de juiste maat. Bij Nikkie niet meer beschikbaar maar gelukkig bij jullie wel. Mooie set nu samen met de ast melange jumpsuit. Ben heel blij!!

Super snelle en correcte verzending !

Super snelle en correcte verzending. Echt TOP !

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!