Het leek wel een cadeautje

Het was een cadeautje zoals het pakket binnen kwam. Leuk verpakt! De jurk van Studio Anneloes is super.

Super snelle levering

Super snelle levering, zeer tevreden over Hippe Kippe.

Uitstekend.

Uitstekend.

Snelle levering erg leuk verpakt

Snelle levering erg leuk verpakt

Top snelle levering

Top snelle levering

Gewoon goed

Gewoon goed, snel geleverd en mooi verpakt.

Snelle levering en mooi ingepakt met�

Snelle levering en mooi ingepakt met persoonlijk kaartje!

Alles prima!!

Goede communicatie

Goede communicatie, product erg netjes verpakt

Mijn bestelling was een kadootje

Mijn bestelling was een kadootje, persoonl en mooi ingepakt. Snelle levering en ook de klantenservice vriendelijk en behulpzaam

Prima site

Prima site, snelle levering

Snelle verzending van Superleuke kleren�

Snelle verzending van Superleuke kleren kleren, erg blij mee!

Na retour netjes mijn geld teruggekregen. Snel verwerkt, top.

Gewoon goed

Vlotte levering.

Snelle service qua bezorging

Snelle service qua bezorging, heel klein minpuntje dat er via whattsapp een dag later pas gereageerd werd. Verder, prima bedrijf, toffe producten die je niet overal tegenkomt!

Top service, winterjas Goldbergh

Top service! Snelle reactie! Zeer tevreden!

Hippe Kippe is top

Via de webshop een pantalon besteld. De volgende dag al geleverd, super! Helaas niet het gewenste model dus ik ga naar de winkel om te retourneren en een ander model uit te zoeken ??

Leuke en gezellige kleding op de site

Leuke en gezellige kleding op de site. De bestelling was netjes verzonden en de levering was snel. Leuke jurkjes besteld, 1 gaat er retour, die pasvorm was niet goed. Hoe te retourneren staat duidelijk aangegeven bij de levering. Ik ga hier nog eens online shoppen!

Snelle en goede service.

Snelle en goede service. Leuk ingepakt met toegevoegde kleine attentie. Blij met aanschaf ??

Een keurig verzorgd pakketje ..

Een keurig verzorgd pakketje ... net een kadootje. Het gaf juist dat extra feestelijke gevoel wat we in deze periode zo goed kunnen gebruiken ! Bedankt voor de vlotte levering !

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden! Snel verstuurd, keurig verpakt.

Snel geleverd. En leuk een persoonlijk kaartje erbij in.

Fijne webshop en snelle levering

Fijne webshop en snelle levering

Heel snelle levering

Heel snelle levering, leuk verpakt.

Goede service/snelle levering met een�

Goede service/snelle levering met een persoonlijk briefje erbij.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!