Leuke en draagbare mode!

Leuke en draagbare mode! Snel bezorgd

Leuke kleding

Leuke kleding, prima levering!

Keurig op tijd en prima schoenen

Keurig op tijd en prima schoenen

Snelle levering leuk ingepakt

Snelle levering en leuk ingepakt

Tevreden

Snelle bezorging.

.IK ben tevreden over de levering

.IK ben tevreden over de levering. Zeer snel, ook de retourzending was snel afgehandeld. Minpunt vind ik het betalen van de portokosten bij retourzending. Het weerhoud mij ervan om snel bij jullie te bestellen.

Alles super immer wieder gern ??

Alles super immer wieder gern ??

Snelle levering veel keus

Snelle levering veel keus

Toppers mooi ingepakt en op tijd

Toppers mooi ingepakt en op tijd

Voel me super veilig in jullie fijne�

Voel me super veilig in jullie fijne ruime winkel, iedereen hielt rekening met de afstand! In deze vervelende tijd super gezellig winkelen.

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd. Mooi ingepakt, erg leuk!

Wilde aanvullende informatie weten over�

Wilde aanvullende informatie weten over laarsjes die ik leuk vond en ontving heel snel een bevredigend antwoord van het Hippe Kippe team.

Fijne onlineshop

Fijne onlineshop. Goed verzorgd.

Snelle levering zoals vermeld op de site. Goede communicatie en perfect verpakt.

Prima service, reageert direct op vragen. Mooie kwaliteit!

geweldige leuke webshop met een heel�

geweldige leuke webshop met een heel breed assortiment. Feestje om het pakje uit te pakken. kortom ga zo door!

Snelle levering! Echter wat ik minder vind is dat je de retourneer kosten zelf moet betalen en zelfs dat als je niks hebt gekocht ben je alsnog geld kwijt. Dit is wel een dingetje waardoor ik niet meer ga bestellen via deze site.

Geweldig!

Duidelijke site en snelle verzending. Stijlvolle kleding waar je blij van wordt.

Doet wat het belooft

Doet wat het belooft. Prachtig product in de juiste kleuren. En ZO snel in huis, met een klein lekker extraatje TOP !

Goede service, prachtige winkel!

alles is perfect!

alles is perfect!

Snel

Snel mooi badpak goed

fijne hulp bij omruilen!

fijne hulp bij omruilen!

Zeer tevreden!!

Zeer tevreden!!

Snelle levering, en geen moeilijk gedoe bij retourneren, ik bestel graag nog eens een keer.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!