Goede service en zeer vlotte levering

Goede service en zeer vlotte levering. Vriendelijk aan de telefoon ??

In eerste instantie werd verkeerde�

In eerste instantie werd verkeerde kleur van het bestelde product geleverd, maar dit werd supersnel opgelost.

prima!

Op de website besteld, opgehaald in de winkel. Prima geregeld. Fijn geholpen.

Vrolijke winterjurkjes

Woensdag besteld en donderdag in thuis. Twee geweldige vrolijke Tante Betsy jurken rijker voor de sombere winter. Heel blij mee.

Bestellen soepel verlopen

Bestellen is soepel verlopen en het pakketje is keurig afgeleverd.

Alles netjes ontvangen

Alles netjes ontvangen, mooie kleding

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar

Hele snelle levering en een lekkere�

Hele snelle levering en een lekkere chocolade reep van Tony chocoloni

Prima service!

Prima service!

snelle en nette levering

snelle en nette levering, met kleine verrassing en leuk briefje erbij, dus gewoon goed

Snelle levering. Mooi verpakt??

Snelle service. Prachtige produkten

Snelle levering, keurig verpakt, artikel zoals verwacht, betaling opties prettig.

Heb voor het eerst hier besteld goede�

Heb voor het eerst hier besteld goede en snelle bezorging mooi verpakt , heel goed bevallen blij mee.

Aanrader

Mooie uggs voor n goede prijs ! Snel verstuurd en mooi verpakt en dezelfde dag nog verzonden . Erg tevreden .

Snelle levering Netjes afgehandeld

Netjes ter woord gestaan bij vragen en�

Netjes ter woord gestaan bij vragen en super mooi verpakt met persoonlijk attentie ??

Snelle levering. Fijne vriendelijke dame aan de telefoon . Netjes verpakt??

Goede en snelle service !

Goede en snelle service !

Keurig verpakt.

Keurig verpakt, en op de afgesproken datum geleverd. Prachtige broek, al veel complimenten op gehad.

Hier kom ik graag weer!

Wat een heerlijke fraaie enorm ruime winkel met grote collectie Studio Anneloes. Superaardige behulpzame dames met een eerlijk advies. Kom hier graag terug!

Snelle levering, keurig verpakt. Super!

Prima.

Prima geregeld.

Ik heb de hulp

Ik heb de hulp, en het contact meer dan prettig gevonden! Heel erg fijn gevonden.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!