Super gave laarsjes

Super gave laarsjes, lopen heerlijk!! Snelle en correcte levering, niks op aan te merken!

Product voldoet aan verwachting

Product voldoet aan verwachting, attent gepresenteerd. Snel geleverd. Helemaal top.

Snelle levering Mooi product Goed verpakt

Prima service !

Prima service !

Snelle levering, vriendelijk

Snelle levering. persoonlijk bericht erbij. Top!

Snelle levering. Helaas artikel te groot. Gebeld en de laatste kleinere maat apart gehouden voor me. Zonder kosten te grote artikel retour gestuurd en zeer snelle levering van ruilartikel.

Zeer goede service!

Zeer goede service!! En vooral nienke dank je wel!

Wauw

Wauw, zo blij met de kleding van Hippe kip, past perfect, staat goed en daarbij zeer snel geleverd. Hier heb ik al heel lang naar gezocht, ben al weer druk aan het zoeken voor nog meer kleding van Hippe kip. Dank jullie wel.

Snelle levering en klantenservice�

Snelle levering en klantenservice reageert snel wanneer je een vraag hebt. Happy met mijn schoenen.

Snelle levering,, keurig verpakt.

Prima service! Voorraad vraag per mail gestuurd en kreeg de volgende dag een telefoontje dat het door mij gewenste kledingstuk retour was gekomen van iemand anders en dus naar mij verzonden kon worden. Top! Werd allemaal netjes online geregeld voor me.

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding, snel verzonden, blij mee ??

Top winkel

Jurk paste helaas niet, maar service was top.

Snelle en correcte levering ????

Snelle en correcte levering ????

Snelle levering en leuk ingepakt!

Snelle levering en leuk ingepakt!

Super snelle service

Super snelle service, mooi assortiment.

Was heel snel binnen

Was heel snel binnen, ben er super blij mee

Snelle levering, leuk verpakt

Nette afhandeling en bezorging

Nette afhandeling en bezorging

De kleding werd de volgende dag al�

De kleding werd de volgende dag al bezorgd! Wat fijn!

Snel

Snel, overzichtelijke site en goede prijs.

TOP! Snelle service! Leuk verpakt! Leuke website!

Snelle reactie!

Snelle reactie op mijn bericht. Ik wilde wat afmetingen weten.Dat werd ook meteen gedaan..

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!