Snelle verzending en goede prijs!

Snelle verzending (zelfs in deze drukke tijden) en een goede prijs voor de leuke pantoffels van Toms. Ontzettend blij mee!

Supersnelle service

Supersnelle service, netjes verpakt, bloesjes waren helemaal naar wens.

Mooie schoenen en een snelle levering.

Mooie schoenen en een snelle levering.

Recommended!

Very good site; fun brands I would not usually find in one place. Delivery next day every time I've ordered. Order always arrives beautifully packaged. Only returned one item and this was processed and refunded almost as quickly as original order. Highly recommended.

Prima zeker 5 sterren waard

Duidelijk website, snelle levering.

Mooie merken en snelle verzending!

Mooie merken en snelle verzending!

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Zeer ter tevreden over

Zeer ter tevreden over , snelle bezorging, en leuk ingepakt .

Ik heb meerdere keren jurken gekocht op�

Ik heb meerdere keren jurken gekocht op Hippe Kippen. De winkel heeft altijd mooie jurken, en het is best makkelijk om te communiceren voor wensen/vragen, ook met retourneren. Enthousiast aangeraden.

snelle versturing

snelle versturing, prima product.

Snelle levering. Goed verpakt en alles was netjes. Alleen helaas wel verzendkosten van ruim 7 euro moeten betalen. Daar was ik wel van op de hoogte, maar toch wel jammer. Het maakt je product dan toch weer duurder

Snelle service en zeer tevreden over�

Snelle service en zeer tevreden over het resultaat.

Uitstekende service

Uitstekende service. Ook bij retourneren!

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Mooie collectie

Mooie collectie, vlotte bezorging. Een bezoek waard.

Met zorg verpakt!

Mooi product, snel verstuurd en met zorg en feestelijk verpakt!

Fijne communicatie en komen afspraken�

Fijne communicatie en komen afspraken na.

tevreden klant

Leuk jurkje ontvangen, precies zoals werd afgebeeld op de site. Mooi verpakt en netjes bezorgd door PostNl. Geweldig! Hartelijk dank.

Alles wie beschrieben und sehr schnell

Alles wie beschrieben und sehr schnell Dankesch�n

Snelle verzending,top

Duidelijke webshop, snelle verzending

Mooie spulletjes en goede kwaliteit en�

Mooie spulletjes en goede kwaliteit en prijsverhouding. Netjes op tijd geleverd!

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, leuke kleding Minpunten: dat je de retourkosten zelf moet betalen bij de al prijzige kleding. Voor een licht bloesje, 7 euro 10.

Einfach zauberhaft

Einfach zauberhaft, sch�ne Kleidung und super schnell geliefert. Herzlichen Dank und viele liebe Gr��e HG

:-) :-) :-)

:-) :-) :-) :-)

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!