Snelle en goede service

Snelle en goede service, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle levering van leuk vestje

Snelle levering van leuk vestje. Wordt een favoriet voor het komend seizoen ??

Erg tevreden over de levering en de�

Erg tevreden over de levering en de service van hippe kippe. Ook hele leuke en mooie kleding. Ben er blij mee.

Z��r tevreden!

Afgelopen week voor het eerst iets besteld bij Hippe Kippe. Goede service, ik had mijn bestelling snel binnen en het was prachtig verpakt!

Retour snel geregeld en terugbetaald

Retour snel geregeld en terugbetaald. Mooi collectie en goed geprijsd. Handig met een winkel daarbij !

Snelle levering. Veilig verpakt. Wat jullie nog zouden kunnen toevoegen: de afmetingen vh product. Oto bv. En lengte.

Retour.

Retour. Ik heb een pakketje geretourneerd en dat is volgens PostNL vrijdag bezorgd bij HippeKippe in Terborg.Helaas krijg ik van Hippe Kippe geen bevestiging hiervan. Ik heb daarover een e-mail gestuurd, maar ook daarop geen reactie. Inmiddels is het dus donderdag en er is nog steeds geen bericht over mijn retour bij Hippe Kippe. Ik zou toch wel graag willen weten hoe het zit?! Slechte communicatie.

Snelle levering, goede communicatie, flinke korting.

Snel verzonden en leuk ingepakt!

Snel verzonden en leuk ingepakt!

Super snelle levering & heel goed geholpen met het retourneren en de nieuwe maat die nog snel voor de vakantie geleverd kon worden.

leuk en persoonlijk verpakt!

leuk en persoonlijk verpakt!

klachtenafhandeling prima

Eerste keer dat bestelling een klacht opleverde wegens niet functionerende rits, goed opgepakt, op dat vlak 5 sterren. Netjes verpakt, vriendelijk. Natuurlijk jammer dat rits niet goed functioneerde, dus bestelling retour. Misschien idee ter verbetering: voor versturen standaard werking ritsen checken. Vandaar voor deze levering 4 sterren, anders waren het er 5 geweest :)

Snelle levering, goede service

Snelle levering! Mooie muts!

Super snel geleverd

Super snel geleverd! Ski broek perfekt

Altijd goed en snelle service!!

Altijd goed en snelle service!!

Leuke site, snelle verzending, pakket te volgen en afhaalpunt zelf te kiezen.

Snelle nette levering van mijn mooie�

Snelle nette levering van mijn mooie Anneloes jurkje ;))

Snelle levering en naar verwachting

Snelle levering en naar verwachting

Gezellig ingepakt

Zeer snelle verzending, vrolijk verpakt met een persoonlijke boodschap en goede afhandeling.

Top! Erg blij mee!

Snelle verzending

Snelle verzending, prima product!

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd

Snel en goede service

Snel en goede service. Leuk verpakt zodat het een feestje is om uit te pakken.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam, snelle verzending

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!