Prima ervaring!

Prima aankoop en service! Niets op aan te merken. Aanrader!

Mooi verpakt persoonlijk kaartje erbij

Snelle levering en mooie kleding!

Mijn broek werd snel geleverd en is mooi van kwaliteit. Helaas was maat S toch te klein en heb ik hem helaas retour moeten sturen. Ook het retourproces gaat snel en efficiënt. Dat vind ik belangrijk en daarom bestel ik de broek in maat M ook bij Hippe Kippe. Ik vind de naam trouwens geweldig!

Zeer correcte levering.

Levering op tijd en heel leuk ingepakt.

Super fijn shoppen, 2 dagen later in huis. En mooie kortingen in de sale.

Snel en makkelijk

De site is duidelijk. Alles is makkelijk te vinden en de aankoop is zo gepiept

Snelle levering en gezellig pakketje.

Zie boven

Goed product

Snel afhandeling

Snelle levering, mooie merken en goede prijs

Snelle service en pakketje leuk en lekker ingepakt.

Wat had ik het pakketje snel en goed verzorgd in huis. Wat een vrolijke verpakking. Goede service

Leuke shop

Snelle levering, en mooie merken! Retourneren ook snel geregeld

slecht

ik had een bestelling gedaan en krijg de week erop een mail dat de bestelling is geannuleerd. heel vreemd

Heel goede verzending hartelijk dank hiervoor

Heel mooi produkt en goede uitleg om zonodig de bestellingterug te sturen hes was prachtig. Mvg.Tonia

Snelle levering, mooie kwaliteit en precies zoals verwacht!

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De bestelling werd snel geleverd, de kleding voldoet aan de verwachtingen en de kwaliteit is uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar!

Gewoon goed! En snel

Leuke collectie snel verstuurd

Ik heb tot nu toe steeds snelle levering van de bestelling ervaren. En vind dat zij een leuke collectie aanbieden!

Leuke winkel

Keurige snelle levering

Mooie artikelen en een snelle levering. Verpakt als een kadootje! Top.

Zeer goede service. Heel betrouwbaar!

Dikke tien!!

Ik had sokjes div. sokjes bested, waarvan 1 niet leverbaar, rest van sokjes niet meer op tijd in huis ivm vakantie, Hele bedrag is terugbetaald, binnen 2 dgn! En daarbij duidelijk en vriendelijk kontakt via de mail gehad! Heel netjes!

Supersnelle levering van top producten!!

Mijn bestelling werd snel en leuk verpakt bezorgd!!

Toppers!

Fijne webshop, leuke kleding tegen leuke prijzen!

Snel

Altijd een fijn kontact

Deze webshop is een feestje van begin tot eind!

Ruim aansprekend assortiment, vlotte afhandeling bestelling en retourproces goede communicatie op eigen initiatief, betrouwbaar , duidelijke site, vrolijke herkenbare verpakking met persoonlijke touch toegevoegd door de medewerkers , dikke complimenten voor deze geweldige webshop .

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!