Super! Mooie shoenen!

Super snel en correcte servies.

Super snel en correcte servies.

Leuke site en snelle levering

Leuke site en snelle levering. Jurk werd snel geleverd en was mooi te volgen via Track en trace.

Super service

Super service, erg persoonijk! Het was niet mogelijk mijn bestelling dezelfde dag te versturen, ik werd daarom direct (slechts enkele minuten na mijn bestelling) gebeld met de reden waarom. Twee dagen na mijn bestelling had ik mijn pakje in huis! Super service, erg vriendelijk!

Een mooi cadeautje

Een mooi cadeautje Overzichtelijke site, snel bezorgd en een prachtig ingepakt pakketje. Werd er blij van!

Helemaal Hip kip ;)

Helemaal Hip kip ;)

Zoals altijd

Zoals altijd, snelle en goede service. Keurig verpakt

Mooi product voor een goede prijs

Mooi product voor een goede prijs. Netjes en snel geleverd. Top! Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering Product was precies wat ik wilde.

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Prima service! Ik kende het merk, dus dan bestel je met vertrouwen.

Snelle levering en leuke merken zoals�

Snelle levering en leuke merken zoals Tessa Koops en Fabienne Chapot.

Heel erg tevreden over de service en�

Heel erg tevreden over de service en kwaliteit van Hippe Kippe. Klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam en zoals altijd leuk verpakt en snel geleverd!

Snelle en goede service

Snelle en goede service Ook afhandeling van evt retouren snel en correct

Tof King Louie vestje

Tof King Louie vestje Super item voor dochter gekocht! Helemaal blij mij. Snelle levering en een lief briefje met groetjes van Lenneke. Top!

Snelle reactie op vraag via mail en�

Snelle reactie op vraag via mail en aardige dames aan de telefoon !! Zeer behulpzaam bij advies !

Snelle levering en uitstekende service!

Snelle levering en uitstekende service!

Goede snelle levering

Goede snelle levering, jammer dat aangeraden wordt om de delen "verzekerd" te retourneren. Dit is erg kostbaar. Tevens jammer dat er geen aanbeveling was op de website om een grotere maat te leveren, en dat maat 42 niet beschikbaar is.

Snelle levering.

Zeer snelle levering, binnen 1 dag. Leuk verpakt met extra papiertje ( polkadotje). En persoonlijk kaartje erbij.

Retourneren

Retourneren valt onder de kosten van de klant, dit voelt voor mij als geen goede service.

Leuk verpakt ??

Leuk verpakt ?? Snelle levering

Zeer tevreden!

Goede communicatie en snelle levering. Kortom zeer tevreden!

Mooie sale

Mooie sale. Snel verzonden. Mooi product.

Was een kadootje

Was een kadootje, snel en keurig verpakt??

Keurig!

Keurige afhandeling en snel !

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!