Snel en netjes geleverd!

Snel en netjes geleverd!

Snelle verzending

Snelle verzending, duidelijke communicatie

Helemaal tevreden

Product zoals beschreven. Goed verpakt en snel verzonden.

Supersnelle levering!!!

Supersnelle levering!!!

Top winkel en service

Top winkel! En de service is echt! Daar kan menig winkel Een voorbeeld aannemen! Geweldige meiden,meedenkend

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. snelle levering en goed verpakt.

Netjes verpakt en snelle levering.

Netjes verpakt en snelle levering.

Bestelling heel snel binnen gekregen en�

Bestelling heel snel binnen gekregen en echt super leuk ingepakt!!

Snelle levering en duidelijke uitleg in�

Snelle levering en duidelijke uitleg in de mailtjes!

Snelle levering, goed verpakt!

Heel tevreden!!!

Prima site, vlot kunnen bestellen en keurig op tijd bezorgd!! De bezorgdienst had wel pakket achter onze auto gezet en hadden wij niet meer gezien. Dus hele nacht daar gestaan. Dat is min punt voor bezorg dienst !!

Razendsnelle service

Razendsnelle service na bestelling. Keurig & correct. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bezorging lekker snel en netjes verpakt!

Bezorging lekker snel en netjes verpakt!

snelle service en leuke en goede�

snelle service en leuke en goede verpakking. Alsof je een cadeautje doet uitpakken :)

Top webwinkel

Top webwinkel! Veel keus in super leuke kleding, �n : heel veel verkrijgbaar in mijn maat XS. Daar word ik iedere keer opnieuw weer blij van ???? Snelle verzending ook! ??

Snelle en nette levering met lief�

Snelle en nette levering met lief kaartje.

Betrouwbaar en snel

Leuke website, makkelijk bestellen, goede aanbiedingen, bestelling supersnel in huis en achteraf betalen. Top!

Webshop functioneert prima

Webshop functioneert prima. Jammer als je maat niet klopt je zelf de retour kosten moet betalen om te ruilen

Top ! Betrouwbaar ! Snelle verzending !

Top ! Snelle verzending en uiterst tevreden !

Snelle levering, mooi materiaal..

Supersnelle levering

Supersnelle levering, meestal leuk verpakt met een leuk bedankbriefje erbij. Retourneren gaat ook prima!

Helemaal TOP !

Helemaal TOP !

Voor het eerst iets besteld naar�

Voor het eerst iets besteld naar aanleiding van mijn dochter en we zijn beiden erg tevreden! En ook snel in huis! En met after pay ook super!

Topservice

Topservice! Op zaterdag om 17.30 een bericht gestuurd Over de uggs pantoffeks id sale en kreeg gelijk antwoord. Na een paar vragen gelijk besteld en je kon zelfs afterpay kiezen. Super dus! Gelijk doorgegeven aan anderen en die hebben ook besteld.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!