Bestelling snel en super netjes geleverd

Ik had een super mooi gilet besteld, maar was helaas te klein.

Hele mooie kleding en super goede service!

Tevreden, snelle levering

De eerste keer besteld, snelle levering.

Niks ontvangen

Ik heb mijn pakket niet ontvangen. Er wordt een zoek opdracht bij postnl ingesteld.

Snelle levering. Netjes afgeleverd

Such a lovely onlien shop

Always great collection and fast delivery.

Helaas was het artikel niet goed maar kreeg 2 dagen later al bevestiging van mijn retour. De betaling nog niet terug dus dat is dan jammer maar verder keurig.

Flexibel en snel

Toen ik per ongeluk mijn oude adres had ingevuld, stuurde ze het pakketje na retour dezelfde dag nog naar het goede adres.

Aankoop precies zoals ik verwacht had....

Vlot geleverd,goede kwaliteit en pasvorm.

Anazing

Mooi ingepakt met een special note! Heel attent!

Heel prettige winkel

Blouse besteld, snel geleverd en met zorg verpakt met een persoonlijke noot. Erg leuk gedaan.

Niets ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, dus kan er geen beoordeling voor geven.

Altijd netjes en keurig op tijd geleverd.

Prachtig jumpsuit Studio Anneloes

Zeer snelle levering

Gewoon goed

Zeer snelle levering en goede service

Super snel verzonden volgende dag in huis ! Heel blij mee

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen

Niet blij

Niets op voorraad van bestelde items

Beide kledingstukken die ik besteld had waren niet op voorraad dus de bestelling werd geannuleerd. Heel teleurstellend.

Zeer snelle levering en zeer snelle verwerking van je retour

Helemaal top

Bestelling netjes op tijd. Verzorgd verpakt met leuke attentie.

Geweldig!

Er was iets misgegaan met mijn bestelling (fout van mijn kant). Dus ik heb gebeld en gemaild. Op beiden kreeg ik keurig en snel antwoord. Met de bestelling is het helemaal goed gekomen. Alles netjes verpakt, van goede kwaliteit en snel geleverd.

uitgebreide site, goede prijzen, snelle verzending en leuk ingepakt met attent kaartje!

super

keurig netjes perfect

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!