Snelle en goede service

Snelle en goede service

Prima op tijd ontvangen

Prima op tijd ontvangen

Snelle service en een echt cadeautje om�

Snelle service en een echt cadeautje om de bestelde artikelen uit te pakken.

Snelle levering. Leuke site

Correcte en vlugge behandeling

Correcte en vlugge behandeling

Wat een snelle levering en alles�

Wat een snelle levering en alles prachtig verpakt. Ik ben heel blij met mijn nieuwe Tante Betsy Tango Frida.

Topservice!

Topservice! Mijn bestelling ontving ik in goede orde maar je merkt dat ook aandacht is besteed aan het inpakken (en verrassing!). Ondanks dat ik mijn code was vergeten in te toetsen bij de bestelling, is dit achteraf keurig aangepast met een creditering.

Damesvest

Vest die ik bestelde lag snel in de brievenbus, daar had ik naar uitgekeken, het was echt een kado, zo leuk verpakt met eeb leuk papieren tasje erbij!verwennerij voor mezelf! Dank jullie wel voor het super leuke pakketje!

Snelle levering.

Snelle levering.

Super snelle levering ook naar Belgi�

Super snelle levering ook naar Belgi� , makkelijk, duidelijke website.

Betrouwbaar

Snel een reactie op mail, snelle levering. Netjes verpakt.

Erg positieve eerste ervaring met Hippe�

Erg positieve eerste ervaring met Hippe Kippe! Snelle bezorging, snelle nalevering van nog een paar schoenen, goede service en vriendelijk aan de telefoon.

Beoordeling

Overzichtelijke site, in 1 oogopslag te zien welke maten er nog zijn en hoeveel op voorraad, snelle bezorging en goede informatie over tracktrace, heb geen 5 sterren gedaan, omdat er niet zo veel keus in Tante Betsy is

Supersnelle levering

Supersnelle levering Enige minpuntje: retour is voor eigen rekening. Punt van aandacht voor de websitebouwer: als je iets verkeerd invult op het laatste blad of iets vergeet, dan moet je alle data opnieuw invullen. Heel irritant en omslachtig.

Koop hier graag!!!??

Koop hier graag!!!??

Alles super!

Alles super!

snel geleverd en netjes verpakt !

snel geleverd en netjes verpakt !

Super snel

Super snel, mooi ingepakt. Een klein nadeel, zelf betalen voor de retourzending. Dat is jammer.

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken, gewoon prima. Snelle levering en leuk verpakt. Groetjes Elisa

snelle verzending

snelle verzending, helaas retour. Hopelijk wordt dit ook snel afgehandeld

Tevreden over de levering.

Prima, duidelijke website snel geleverd.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service, zeer tevreden over Hippe Kippe !

Supersnelle levering, fantastische kwaliteit!

Super snelle service

Super snelle service, goede kwaliteit

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!