Onderscheidend!

Snelle levering. Prachtig ingepakt. Een feestje om uit te pakken!

Heerlijke online shop

Heerlijke online shop. Pakje snel en netjes binnen. Mooi verpakt. Top!!

Mooie kleding

Mooie kleding! Verzenden gaat ook altijd prima!

Top en snelle levering!

Leuke kleding, leuke sale en snelle levering! Niet alle kleding op een model te zien, zou fijn voor de pasvorm. Verder top!

super leuke kleding

super leuke kleding, snel geleverd! Jammer dat retourkosten op eigen rekening gaan

snel en goed

snel en goed.

Mooi, mooi, mooi en snel!

Veel keuze, leuke merken, maattabel prima. Snelle verzending.

Heel vriendelijk en netjes geholpen van�

Heel vriendelijk en netjes geholpen van een aanbieding artikel waar de maat verkeerd van was. Super service ????

Hele goede service.

Hele goede service.. Pakketje ziet er ook zo mooi uit.. Echt een cadeautje om te ontvangen..

Snelle verzending heel tevreden

Snelle verzending

Blij met de snelle service en levering

Blij met de snelle service en levering. Een geweldige site, dat ik jullie niet eerder heb ontdekt!

Klein cadeautje voor jezelf

Bestelling en leveren pakketje ging supersnel . Ook was mijn bestelling leuk ingepakt, net dat beetje meer aandacht maakt het aantrekkelijk ??een klein cadeautje voor jezelf.

Aankoop goed verlopen

Aankoop goed verlopen. Volgende dag geleverd. Prima.

Snelle levering, zeer tevreden!

Snelle levering, heel mooi verpakt, alsof je cadeau ontvangt??

Heel tevreden met de bestelling. Snelle levering

Prima en snel

Prima en snel!

het bestelproces was prima

het bestelproces was prima, de bestelling werd leuk verpakt afgeleverd. Blij met m'n jurk!

Snel geleverd en een mooi vestje! Mijn moeder van 87 is nu een hippe kip! ??

Snelle bezorging en een feestje om uit te pakken!

Snelle bezorging en een feestje om uit te pakken! Verwenmomentje! Heel blij met mijn aankoop, netjes verpakt.

Goede afhandeling en levering van goede�

Goede afhandeling en levering van goede kwaliteit kleding.

Mooie overzichtelijke website met mooie�

Mooie overzichtelijke website met mooie merken, vriendelijk contact en snelle reactie. Snelle levering en mogelijkheid tot afterpay. Enig minpuntje is dat retour sturen voor eigen rekening is. Hierdoor bestel ik alleen kleding waarvan ik bijna zeker weet dat het past. Laatst moest er toch iets terug en toen was ik toch bijna 7 euro kwijt. Maar van de week 2 superleuke jurkjes gekocht die dan weer wel kosteloos worden verzonden en die ik zeker ga houden.

goede en snelle service.

goede en snelle service. Enkel ��n kleedje was niet ok, de kleur op foto was niet helemaal zoals ik verwacht had in het echt

Uitstekende service

Snelle levering; ook artikel retour snel en correct afgehandeld.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!